Hzloztrk Kızlar Necati hoca hariç önerebileceğiniz böyle tatlı dilli güler yüzlü bi hoca var mı Necati hocaya randevu bulmak çok zor sıkıldım artık takip etmekten randevuları
Mensureeee Hzloztrk ben genelde hep erken gidip normal sıra alıyorum Necati hocaya gerçekten randevu bulmak çok zor saniyesinde bitiyo randevu
rabis-0201 Hzloztrk ben perinatolojiye geçmeden önce Yeliz Çolakoğluna gidiyordum ve gayet memnundum, zaten başkasına da gitmemiştim ilk onunla başladım hep ona alıyordum 🙂
Melos006a Hzloztrk soyadını unuttum ama Hüseyin hoca güler yüzlü ilgili bi hocadır her kontrolde detaylı bakar
Nesli006 Hzloztrk yeliz hocayı oneririm. Hemen hemen tüm doktrlra muane oldum yeliz bir numara benim için. Necati hoca dedilr gttm yogunluktn adam bakamiyor hiç memnun kalmadim bı ultrosn fotosu veriyor diye o doktoru iyi yapmıyor bence insanmz bazen abrtiyor.
riceandrama Hzloztrk Yeliz çolakoğlu hocaya bir kere 23. Haftamda gitmiştim ve çok memnun kalmıştım çok güleryüzlü ve iletişimi açık bir doktor. Detaylı bilgi verip epey ilgilenmişti.
riceandrama Hzloztrk Yeliz çolakoğlu hocaya bir kere 23. Haftamda gitmiştim ve çok memnun kalmıştım çok güleryüzlü ve iletişimi açık bir doktor. Detaylı bilgi verip epey ilgilenmişti.