Nesrnn 28 de herseyı aldım 30 da cantayı hazırlamıştım sonra düzenlemek zorunda kaldım tekrardan 35+5 haftalıgım yeni bitti agırlaşınca cok zor oluyor 35. Haftaya bırakmayın 🙂
Kur Seher_blk detaylı ultrasondan sonra yavaştan başlamıştım 30. Haftada birçok eksiğini bitirdim toplu şekilde canım
Seher_blk Kur inşallah ben de öyle yapmak istiyorum ama eşim 24. Haftada başlarız diyor para yüzünden biraz sıkışığız bu aralar
Nesrnn Seher_blk uyuz oldum ve bastan asası evı eşyaları tek tek yıkayıp utulemek zorunda kaldım 35+ 4 Haftada tekrardan düzenledim bebeğimin eşyalarını
Kur Seher_blk zaten detaylı ultrason da 22. Hafta gibi yapılıyor canım geç değil yani merak etme herşey alınıyor bir iki ay içinde sağlıkla gelsin 💗🥰
Gmry Seher_blk benim ilk bebeğim olduğu için cinsiyeti öğrendikten sonra başladım her ay belirli eksikleri aldım şuan 32haftalığız çok şükür hepsi tamamlandı. Bir anda hepsini almaya kalksak baya masraf olurdu bize parça parça aldığımız için hiç etkilemedi.
Seher_blk Gmry evet öyle yapmak en mantıklısı ama benim ikinci olduğu için hemen başlayamıyorum birinci çocuğun yaz alışverişi fln hepsi üst üste geldi
Nesrnn Seher_blk fazlasıylaa hemde baya zorlu bır süreçti evde herseyi kaldırmak temizlemek zorunda kaldım ev ayaktaydı resmen ama cok sudur atlattık zor oldu o yüzden 35. Haftadan once yapılmalı hastane cantası
Meltemanneolsun 25 haftayım kıyafet alıyorum genelde büyükleri sonra zıbın battaniye kundak ağız mendilleri takımlar falan aldım daha da alacağım yavaş yavaş
zerdaselcuk 24+5 haftalık hamileyim cinsiyetini göstermediği için nasıl bir alışveriş yapacağım bilmiyorum sizce nasıl ve ne zaman başlamalıyım.
Bussbety zerdaselcuk erkek ve kızın kulanacağı ana kucağı ateş ölçer bez zıbınlar müslin örtü de soft renkler buhar makinesi gibi yada park yatak alabilirsiniz