1683618 burcuyilmazzz38 39 haftalık olduk bekliyorum bakalım mukuslu gibi akıntı geldi ama ağrım falan olursa gidicem hastaneye
Cansu_Demirtas 1683618 mukuslu akıntı benim aşırı geliyor nişan illa kırmızı veya pembe felan mı oluyor acaba
10gamze NeslihannnnN ikinci doğumumda terslik oldu makat yırtılması yaşadım ameliyat oldum birbuçuk saat bebeğimden ayrı kaldım düzelmeme ihtimali %50di allahtan iyileştim herşey yolunda gitti😫 keşke onuda sezeryan olsaydım
tsmutter Senanur07 hiç alttan muayene oldunuz mu? Olmadıysanız bebek sahibi oldunuz sonuçta 🫢 asla acıtan bir şey değil, çok rahat olun 😅
Senanur07 tsmutter alttan muayene olmadım hiç hayatımda. Ama ilişki sırasında bile hala ağrım oluyor o yüzden çatı muayenesi korkutuyor biraz
Cansu_Demirtas Eyluleyluleylul bende 3 cm açıklık var doktorum salı nöbetteyim dedi banada şuan arada karın agrısı çekiyorum ama sancıyı ayırt edemiyorum boga burcu olsun diye yalvardım kendi kendime resmen 😂😂😂😂
Leyla157 Cansu_Demirtas ayy bende 40 oldum bu gece boğa olmasın diye dua ettim sürekli ama kaçarım kalmadı gitti galiba 😂 Bugün ilk defa az biraz sancı çıktı. Koçu boğayı geçtim gelsinde artık 😂
Eyluleyluleylul Cansu_Demirtas ben koçum yavaşlığa keyifçiliğe hiç tahamülüm yoktur boğa benim tam tersim oyüzden içten içe koç umdum ama artık oğlum safını belli etti onu beklesek 5 kg olur 42 ye kadar gelmez. Oyüzden aynı bedende son 3 günümüz 🥰
tansugl37 Cansu_Demirtas hayır bende de kansız geldi hala da geliyor 1 hafta olacak mukuslu uzayan balgam gibi koyu bişey. Açılma da var 2 cm hala sancım başlamadı dağ bayır geziyorum herşeyi yaptım tık yok 😂
Cansu_Demirtas tansugl37 benimde aynı arada agrı giriyor alt bölgeme ama su felan gelmesi yok doktor nişaan felan gelir su gelir dedi ama umarım gelir bu hafta 🙏🏾🙏🏾🙏🏾
tsmutter Senanur07 ilişki esnasında benim de ağrım oluyor zaman zaman, ama bu çok çok daha kolaydı hissetmedim yani, kendinizi kasmazsanız çook rahat geçer ❤️
meryemesra burcuyilmazzz38 benimde ilk doğumum 40+3 de oldu, zor bir süreçti, inşaAllah bu doğumum kolay olur 🤲🏻♥️ Rabbim hepimize hayırlı, âfiyetli, kolay doğumlar nasip etsin ❤️😍
meryemesra burcuyilmazzz38 her gün 10.000 adım atmaya çalışıyorum, Hurma tüketiyorum, Squat yapıyorum, Ananas tüketiyorum, Egzersiz vs. yapıyorum..
Nefes-2025 meryemesra sağlıkla kucağına al inşallah canım doğumun olunca haber et ☺️🤰seninki kız mı erkek mı
Cansu_Demirtas Leyla157 ahahah allah herkese hayırlısını nasip eylesin gerçekten ne zaman geleceklerine kendileri karar veriyor biz sadece aracıyız😂🫶🏾
ipos Leyla157 bana da herkes boğa olır inşallah diyip durdu ben de boğa olsın istiyorum ondan olacak gibi 😀
serifee- Leyla157 ayyy bende aynıyım tam 40 oldum. Alta baskı gibi bişiler hissediyorum ama sancı falan yok. Suni sancı alsam mı bı hafta onu düşünüyorum
Luluse Leyla157 aynen benim gibi ben de 40+0 oldum Koç olur diye dua ettim boğa olacak artık ama bu gece sancım var bakalım belki sabaha karşı hastanede olurum