Miniminia 2cocuk2kopek hadi ya 🙈🙈 %50 olmuş sende, az ustte 2′de 2 yapan anne var. Umutluyum o yüzden 😂😂🙈
MinikBrokoli Miniminia 29+5=34 34-9=25 yok tutmadı kızım oldu 😅😅 31+10=41 41-9=32 tuttu 🥰😍 2. Kız olacak 🤣
iremd-1798 Miniminia 19+3=21-9=12 kızım var doğru çıktı. 25+10=35-9=26 ikinci bebeğimde kız 9 aylık oldu bu da doğru 😅 çok şaşırdım 😅
Happyka Miniminia benimde hep doğru çıktı sadece hamile kaldığı aynı hesaplamali herkes adet olduğu değil
2bebelianne Happyka mesela benim sat 19 Şubat ama Mart’ta öğrendim hamile olduğumu yaşım 23 benim için hesaplarmsn
Talentedmom Miniminia olasılık tabi net değildir herkeste tutmaz 2li taramadaki beta değerine göre de cinsiyet hesaplama yapılıyor 50 ye kadar erkek üstü kız
2bebelianne Miniminia o zaman 16 çıkıyor çift sayı öğrenince haberleşirz ama çin takvimi erkek dedi ben çin takvimini manifestledm önce sağlık sıhhat her zaman hayırlısı hakkımızda 🤭🫶🏻
2bebelianne Happyka hayırlısı inşallah benimde kalbim bundan yana ❤️🙏🏻 ilk evladim kız ikinci erkek olsun dedim rabbim ilkini gönlüme göre verdi bunu da nasip eder inşallah
Happyka melegim01_ hangi ayda hamile kaldınız? Adet olduğunuz ay değil hamile kaldığınız ayi hesaplayın doğru çıkacak ve yaş önemli yeni yaştan sonra mi yada eski yaşta mi hamile kaldınız
melegim01_ Happyka 32 yasında hamıle kaldım agustıs son adet tarıhım ona göre hesapladım cnm 20 agustıs