Hux Kızlar 33 haftalığım acaba hastane çantasını ne zaman hazırladınız beşik kurulumu puset vs ne zaman yaptınız ben odasını temizleyip kıyafet yıkayıp ütüledim ama beşik nevresim vs sermedim çantamı da. Hazırlamadım ne zaman yaptınız siz
Kur Hux aynıyız canım bende eşyalarını yıkadım ütüledim haftaiçi de çantamı hazırlicam. Mayıs başında da beşiğini kuracağız ☺️
1Anneadayiiii Hux 34+5 haftalığız daha hiç bişey hazırlamadım 😂 kız ben geç kalmışım herkes hazırlamış dolaplarımız bile daha yeni geldi hemen girişeyim bende dolap kıyafet falan 😍
Hux 1Anneadayiiii valla yap canım yıka ütüle çok yoruyor evin işi vs bide senede ağırlaşıyorsun ben günlere böldüm hepsini bi anda yapamadım ona rağmen belim falan çok ağrıdı
plajterligi Hux ilk hamileliğimde 32 de bütün hepsi bitmişti bebeğin beşiği de hastane çantası da, şimdi 2.ye hamileyim 30-32 arası yine hepsini halletmeyi planlıyorum ❤️
1Anneadayiiii Hux bebeğimin odasını halletsem gerisi önemli değil aslında yavaş yavaş yaparım artık belki yarın gün verir doktorumuz
Hux Ben ufaktan başlım o zaman çanta hazırlamaya beşiği kurmaya ama insan da yapınca bi an evvel olsun istiyor
Nidazzyaaa Hux Bugün hazırladım canım🫶🏻33 haftalığız ama belim koptu dahada kıyafet bitmedi işleri bitmedi 😣
esra34_ Hux nevresim serme tozların ister istemez bı çarşaf örtü komple kapla tozlanmasin yatağı 38.Haftada nevresim ser üstünü yine ört çarşafla tozlanmasin
Hux Yavaş yavaş yaparım yaş da geçince valla insanın her yeri dökülüyor annelerimiz neden zamanında erken çocuk yapmış anlıyorum valla geç evlenip çocuk yapmak güzel ama vücud zor dayanıyor sanki ya da benim ki zor geçiyor anlamadım