Laydyg Kızlar regle 12 gün kala kan tahlili vermiştim 0.21 çıktı negatif erken verdiğim için çıkmamış olabilir mi ? Regl 27 sinde şuan 9 gün kaldı reglime
Grimsi Laydyg canım aynı postu ben açmıştım 7 gün önce verip 1.2 6 gün önce verip 8.2 ile öğrendik biz sen çok çok erken vermişsin
Parinas Laydyg yumurtlamadan 2 gün sonra vermişsiniz. O kadar sürede döllenip rahme gelip yerleşmesini bırak sperm yumurtayı bulduysa şükredin 😀
Beyzadrs Benim 1 hafta kadar geç döllenme olmuş. Regl günüm 42 idi testim. Yani biraz erken vermiş olabilirsiniz tabii
miracgenc06 Laydyg ben de regle 12 gün kala vermiştim negatif çıktı bi hafta sonra erken gebelik testinde pozitif çıktı şuan 23 haftalık hamileyim regl zamanı yaklaştıkta kaşık ağrım göğüs hassasiyetim oldu regl ile aynı belirtiler yaşadım ben
adatuna Laydyg internete yazıp araştırsaydınız keşke en erken ne zaman kanda çıkar diye boşa vermişsiniz. 12 gün sonra çıkıyor yumurtlamadan
Laydyg miracgenc06 benim 9 günüm var regle şuan belirtim yok inşallah olur pazartesi kadın doğuma gitcem zaten o gün kan veririm nolur nolmaz
Laydyg Parinas ahahahahha 🤣🤣🤣 hiç bilgi sahibi olmadığım için merak edip yaptırmıştım nolur nolmaz diye
yasarceyda12 Parinas merhaba benimde bat 24 dün kan verdim 3.69 çıktı pazar tekrar bakıcam sizce var mıdır
yasarceyda12 Grimsi merhaba benimde bat 24 dün kan verdim 3.69 çıktı pazar tekrar bakıcam sizce var mıdır
Parinas Laydyg şüpheli ilişkiden sonra 11 12 gün bekleyin en net sonuç için. Daha önce çıkanlar da oluyordur ama genelde çıkmaz
ppmerlina Canım evde 1-2 gün test yap eğer pozitifi görürsen kan ver. Kız ne kadar seviyorsunuz kan vermeyi amaaan şeker gibi kan vereyim diyorsunuz kızz 🤣🤣
Parinas yasarceyda12 5 altı negatif sayılır ama yükselmeye meyilli diyebiliriz. Geç döllenme olmuş olabilir düşedebilir. Tekrar kan vermeniz gerekli ama 3 4 gün bekleyin en azından anlamlı bi şekilde yükselsin varsa. Yoksa zaten adet olursunuz