Mavikelebek34 Eşimin sperm testi bakabilir misiniz [https://mutluresim.com/images/2025/04/18/1Vr6Ks.jpg]
mrp2023 Mavikelebek34 ileri hareket yükselmeli doktorunuz belki vitamin vs. Yazar morfolojide 3 değilde minimum 4 olmalı
Melosunuz Mavikelebek34 mürdüm eriği yedir bol bol bide oswed plus var onu alıp kullansın eşin hem hap hemde toz şeklinde biz öyle %1 morfoloji %45 lere kadar yükselttik çok şükür şimdi evladımızı bekliyoruz
MujganisMom Cimcime30 İleri hareketliyle ileri hızlı hareketli arasındaki fark ne acaba biliyor musunuz?
Cimcime30 Mavikelebek34 valla kuzum bızımkının degelerı sınırdaydı on ay oldu hamıle kalamadım bugün varıkosel oldu amelıayt
ppmerlina Hareket yok hareketsiz spermler var. Tahminimce takviye ilaç falan başlatırlar. Eşiniz sıcak bir işte mi çalışıyor yani pide ustası gibi falan? Sıcaklık erkeklerin spermlerini öldürüyormuş
ppmerlina Mavikelebek34 erkeklerin yarısından çoğunda varikosel oluyor aşkım korkulacak bir şey değil. Hatta özellikle sol testiste oluyormuş yüzde 85
MujganisMom Cimcime30 Bizim ileri hareketlilik normal gözüküyor değer ama ileri hızlı hareketli 0 diyor hiçbir şey anlamadım valla.
MujganisMom Cimcime30 Aynen ya mantıken öyle bakalım nasıl olacaksa kafayı yiyeceğim artık. 🤦🏻♀️ Adet de görmüyorum bir buçuk aydır.
Tamarix mrp2023 bizim morfoloji 3 olduğu için aşılama yapılacak bu ay varikosel ameliyat olduk faydasını görmedik sol taraftaydı bizimde
mrp2023 Tamarix iyi bi laboratuvarda yaptırın spermler yapay zeka ile seçilsin birde ileri hareket iyiyse başarı oranınız yüksek