tansugl37 Kitlik_irm benimde ilk 35 di ben vermiştim ama boşuna gerilmekten başka bişey değil bence gerek yok vermeye. Yinede sizin içinizden ne gelirse 🫶
minikbebegim06 Kitlik_irm iki günde bir kan verip en az yüzde 60 artış var mı diye bakın ayni yerde aynı saatlerde verin ki doğru sonuç alın sağlıklı mi ilerliyor bu şekilde anlayabilirsiniz
adatuna Kitlik_irm sağlıklı gebelik mi diye kontrol ediyorsunuz :) bir şeu sadece kan veriyorsunuz o kadar Betanız düşük çünkü
EsoMom_ Kitlik_irm sağlıklı artış var mı diye kontrol ediyorlar 2000 olduktan sonra kese görünüyor ultrasonda ;)
Kitlik_irm tansugl37 bende öyle düşünüyorum ama kafamı karıştırdılar kan ver düşük beta diye 🤦 doktor kontrolümde alacak zaten kan
tansugl37 Kitlik_irm gerek yok benim reglim 10 gün geciktiğinde 35 di geç döllenme olmuştu. Yani bişey varsa zaten vardır yoksa da regl olursunuz kimyasal olur bence strese girmeyin
Cicekbahcesi12 Kitlik_irm bence iki gun sonra bir kere daha verip yukselme olduysa randevunuzu beklersiniz bende oyle yaptim. 33 cikmisti ilk kan sonucum 2 gun sonra 158 cikinca yeterince yukselmis deyip bi daha vermedim şimdi perşembe gununu bekliyorum 🥰
Burcu__0506 Kitlik_irm bende 48 ile öğrenmiştim 3 defa daha kan verdm birdaha da vermedim artık gerek yok vermeye çünkü beta gayet iyi demişti doktorum
Morrinah Kitlik_irm 5,02 ile öğrendim bata 4 kala bat günü yaptırdım 2 gün sonra yaptırdım bıraktım 3 hafta bekledim doktora gittim bir kere verip başka verme çok geriliyor insan kuzum