babyandmomy__ Melishera01 ilk gebelik mi sizin ben Salı günü kontrole gideceğim 39+4 olacak o gün doktor o güne kadar gelmezse konuşuruz dedi ama ben beklemek istiyorum suyu vs iyi olursa 41 kadar da beklemek istiyorum
Pnrshn Melishera01 38+6 yım eğer doğmazsa bana da 24 nisana randevu verdiler suni sancı verecekler 🥹🥹
Dilamser Melishera01 26 Nisan tahmini doğum 39 haftaya girdim salı günü randevum var devlete gidiyorum bakalım şimdiye kadar çatı muayenesi falan yapmadı sadece ultrason nts yapıp gönderiyor içime sinerse orda yapmayı düşünüyorum .
Donaldvetomris Melishera01 doğdu benim çiçeğim 1 haftalık olduk bile teyzeleri 💜 normalde 25 nisana gün almıştık erkenden suyum geldi 2 hafta erken doğduk 🙈
Glrozklnc 39+3 olduk perşembe gününe kadar dogum belirtisi olmazsa perşembe günü suni sancı verilecek gibi duruyor. 3 cm açılma var bekliyoruz bakalım 🤷🏻♀️
Edanur58 İyi geceler bende pazar günü sezeryan olacağım ikinci doğumum aşırı korkuyorum ama sonra diyorum doğurup rahatlamamak da var artık ağırlaştım çünkü bana da dua edin güzel geçsin sizde umarım sağlıcakla alırsınız kucagınıza
ipos Bugün 38+6yım, beklemedeyim. Doktorum eğer 41+0a kadar doğmamış olursa doğumu bizim başlatmamız gerekecek dedi. En geç 4 mayıs’ta doğurmuş olacağım yani 😀
Rafaelli Melishera01 bende vajınal dogum son 8 gun gosderıyor ,dr da ay sonu dedi, son bir hafta bekliyoruz
123gyb Melishera01 39+3 prensesin keyfini bekliyoruz bugün kontrolüm var bakalım hayırlısıyla gelsinler bebişler 🩷