kızlar herkese merhaba sadece ümidinizi kesmeyip allaha dua edin detaylı ultrasonda tek arter tek ven çıkıp doktorumun yok gelişimi geriden gelir yok erken doğar yok şöyle böyle diyip psikolojimi alt üst etti hep perinatolojiye yönlendirdi oraya gittim suyum bir tık fazla çıktı diye sıvı aldır aldırmazsan çocuk genetik hastalığı alır yine aynı şeyleri yaptı doktorumu bırakma kararı aldım ve başka bir doktora gittim ve onunla süreci çok sağlıklı ve mutlu şekilde ilerlettik veee dün sabah 9:15 te 39 haftalıkken oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun hiç birşeyi yok gayet sağlıklı söylediği gibi ne erken doğum yaptım nede bebeğimin kilosu geride kaldı sadece dua ettim allahtan ne gelirse razıyım dedim 🙃 sezeryana gelecek olursak benim 2.spinal sezeryanım ilkinde de bunda da ne iğne vurulurken hissettim nede sonda takılırken kum torbası falan hiç birini hissetmedim sadece eve geldiğimde dikişlerden dolayı yürürken zorladı beni doğal olarak yürüdükçe açılıcak yanınıza hoşaf yaptırıp bol bol için ve göğüs ucu kremiyle gümüş kapak bu ikisi benim hayatımı kurtardı ilk günden göğsüm yara oldu ve ağlayarak emziriyordum çok şükür hepsi diniyor yavaş yavaş hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum kısaca anlatmak istedim 🩵