Tbkrtl35 32 haftalığım hiç sağlıklı beslenemiyorum vicdanım çok rahatsız ev yemeği yiyemiyorum kahvaltı bile yapasım gelmiyor üff 😔
Sarees Tbkrtl35 ayy bende dışardan yemek yemeye çalıştım ama başarısız sonuçlandı 😂 midem bulandı hep 🥲 midem yağlı ve fara fotoda tarzı şeyleri almıyor şuanda 7. Haftadayım tabi 😂 ama üzülmeyin ya az kalmış zaten hiç bir şey yiyemeyen var bulantıdan😮💨
ysee Tbkrtl35 ya bence ne yersen yanına kar. Abur cubura yüklenme tabiki ama yiyebildiğin her şey yanına kar. Ya 9 ay hep kussaydın ve hiçbir şey yiyemeseydin 😔
Tbkrtl35 Sarees ay bende ilk 3 ay yemedim bişey sonrasında başladı bide tek yaşıyorum yemekte yapmıyorum ya dışardan ya marketten derken çok canım sıkılıyor çocuğa zarar veriyorum diye 😔
Tbkrtl35 ysee evet haklısın kusmadım ama tiksinti var et tavuk yiyemiyorum birde paketli şeyler kızartma fast food yiyorum abur cubur yiyorum inşallah yavrum sağlıklı doğar 😣
Sarees Tbkrtl35 böylr saplıklı şeyler dene , o tarz kanalları takip et mesela müzik aç chıa puddıng falan yap çok keyifli oluyor 🤍