ppmerlina Dmrumrnns hayır verme. Yüksek ihtimalle pozitif canım tekrar süzülüp bakılıyor. Haydi bismillah 🤲🏼
Dmrumrnns Nuriay kan verdim ikinci kez bugün sabah beta düşmeye başlamış üzüldüm bende burda böyle yazınca ne olduğunu anlamadım
Cotanakk Dmrumrnns sonuç yazıyor zaten bu sonuca göre hamilesiniz test tekrar edilip sonuç yazılmış olabilir
Burcu__0506 Dmrumrnns yada acilde filan verdiysen bi sor neden böyle diyor belki tekrar kan alıcaklar
yasarceyda12 Burcu__0506 iyi akşamlar son adet tarihim 25 mart bat 23-24 bugün kan tahlili verdim 3,69 çıktı sizce var mıdır
Dmrumrnns Burcu__0506 kadın doğumda verdim hatta pazartesi için randevu alamıyorum gitmedi görünüyor gittim halbuki bugün
yasarceyda12 Burcu__0506 test dün yaptım canım Artımed test tek çizgiydi ama betada baya düşük varsada idrarda belli olurmu bilmem çarşamba felan adet olmam lazım awox test iyi diyolar ama nöbetçi eczanede bulamadım
Burcu__0506 yasarceyda12 canım artımed zaten yalancı pozitif çıkaran bir test. Ama awox çok iyi bende gebeliğimi awoxla öğrendm
yasarceyda12 Burcu__0506 aslında erken diye yapmicaktım test ama dayanamadım awox aradım normal hiçbir ecxanede yoktu bende akşam nöbetçiden mecbur onu aldım nasip pazar kan testinş tekrarlicam