1tugii Merhabalar hamile değilim ama merak ediyorum hamilelikte hurma tüketilir mi? Çoğu hurma yemeyin erken doğum olur vs diyor siz ne düşünüyosunuz? ☺️
Maiyaig 1tugii son haftalara kadar günde 1 tane yemenizde hiç sakınca yok ve bebeğin beyin gelişimi içinde oldukça faydalı, zaten son haftalarda da önerilen günde 6-7 tane yemek
Melikeakkc 1tugii canım çektiğinde 2 tane yiyorum bişey olmadı🙏🏼 ama genel bişey var hurma zararlı diye ama yiyorum ben arada
1tugii bgndgd kuru kayısı birşey yapmaz diye düşünüyorum ama fazla kaçırmamak lazım mesela gebeyken çiğköftede tüketilmemesi lazımmış asitli şeylerde içmemek gerekiyor
1tugii Nilayy95 anladım doğrudur birde erken doğma riskide olduğunu söylüyorlar o yüzden gebeliğin son günleri tüketilmesini istiyorlar
1tugii Melikeakkc anladım yani instagramda videolar felan karşıma çıkıyo yenirse zararı olur veya erken doğum gerçekleşir diyorlar o yüzden gebeliğin son günleri yenmesini istiyorlar yararlı birşey aslında keşke yiyebilsek
1tugii Gmzle yiyin ama 2’yi geçmesin fazlası zararlı olabilir erken doğum olabilir veya Allah korusun dediğim gibi erken doğum olabilir o yüzden gebeliğin son günleri yenmesini tavsiye ediyolar
Zrflyl Hurma bir çok vitamini barındıran istisnalardandır ve hamilelikte doğal folikasit tabi günlük bir ve üç tane sınırını aşmadan bir çok yararı var araştırabilirsiniz
Melikeakkc 1tugii ya ne kadar doğruluğu var bilmiyorum. Ama arada yiyorum ben bişey olmaz diyen de oluyor en azından 1 tanesi bişey yapmaz diyorlar
Tatlisanne42 1tugii hurma yi ilk aylar tuketmemen gerek ben son aylar tuketiyordum dogumuma 1 2 hafta önce başlıyordum ne zmn dogurursan artık çünkü hurmanjn vajinal uyarısı var o yuzdn son aylar önerilir 37 38 haftada
Nutella- Ben ramazan ayında doktoruma sormuştum günlük en fazla iki tane yiyebilirsin demişti ve yemiştim o zaman 20 li haftalarımın başındaydım bi sıkıntı yaşamadım şükür
Masym34 1tugii ben hamileliğimin başında da yedim abartmamak şartıyla 1-3 tane falan 42. Hafta başında doğum yaptım 😅 bünye meselesi belki herkeste bir olmayabilir hatta doğum başlasın diye 15-20 tane kaynatıp suyunu bile içiyordum