TimuinMeliskdem Mervecan34 belli olmuyor o doktorum bana 25 den sonra vermişti hatta balık çok tüketiyodum takviye olsun ekstra vitaminler var içinde flan dedi
Efuli53 Mervecan34 16.haftada basladım ben ama ekstra bi vitamın kullanmıyorum bu kullandıgım balık yagı bütün vitamınleri içeriyor. Decaviti içemedim bunu verdi doktorum. (Ocean mummy)
AkileUqur Mervecan34 16 da başladım cnm.. ama balık haftada 2 yada 3 defa tuketiyorsan gerek yok dedi doktorum
Aytkn Mervecan34 canım ben 6.haftamda başladım şuanda ise 10 haftalık olduk hala da kullanıyorum(ocean mummy)
Hamile41 Bana 12 den sonra verdi ama midemi cok bulandirdi soyledim icme ozaman dedi nie veriolar madem onemli degilse bide pahali yani
Flora34 Banada 28 de verdi pro vit gibi bişeydi ismi. Ama aşırı işrenç kokuyo ve yuttuktan sonra bile ağzıma balık tadı geldi. Bir kutuyu zor bitiricem daha da almicam
Aytkn Mervecan34 hayır canım başka bi ilaç kullanmadım henüz ama bugün 11 de randevumuz var başka bi ilaç verirse haber veririm sana😊
Arsmngmz Mervecan34 Ben hep içiyodum hiç bırakmadım 27 haftalığım doktora sormadım bile 7 yıl eczanede calıstım normal kişilerede gebelerede cok faydası var
Hamile41 Sengulkrgz balik yiyorum ama hergun yenmiyo ki hapla takviye oluyo ama icemiom butun gun bogazimda balik kokuyo sanki tiksindim sanirim baliktan bu hap yuzunden