anne_diyebiri6 Hatice5855 iremkaran Faikfunda Smyy2425 Mehlika_ Faikfunda Sonuç negatif maalesef beta 0.2 çıktı
Faikfunda Bizde heyecanla bekliyoruz ben var diye hissediyorum ama yoksa da moral bozmak yok ümit kesmek yok inşallah
Canan__ Kızlar bat 2-3 gün sonra elimde sadece kaset test vardı akşama kadar sıvı tükettim akşam göğüste çok sızlama var diye merakımdan testi yaptım direk görünmüyor ama alttan flaş tutunca direk belli çizgi çıkmış var mı acaba başına böyle bişey gelen
Canan__ Leylabngll canım çekiyorum ama kamera da görünmüyor ışık açısından mecbur bekleyeceğim sanırım günümü
Faikfunda Ben görüyorum mu yoksa duygularım mı gözlerimi kandırıyor anlamadım 🥹 ama sanki çok silikte olsa var gibiiii sabah ilk idrarla yapsanız keşke 💕
Canan__ Faikfunda bende aynı şeyi düşündüm heralde bende belirtiler oldukça testlerde gölge görmeye başladım psikolojik
Smyy2425 Faikfunda herkes Bi merak etti nedense inşallah güzel sonuç olur sizinle aynı sayılırız hafta olarak bnde 8+3üm kalp atışını duydunuz mu bebişin :))
Faikfunda Smyy2425 hayırlı olsun öncelikle çok şükür 7. Haftada duydum 6 haftalıkken başka bi doktor boş gebelik diyip haftaya almamız lazım demişti çok üzülmüştüm. Şükürler olsun rabbime ümidimi kesmedim 7. Haftada duyduk