Mrvmrv78 Kızlar 10+3 haftalık hamileyim ülseratif kolit hastasıyım iyice psikolojim bozuldu ya karnım ağrırsa hamileyken ne yaparım nasıl ilerler kafayı yemek üzereyim. Ara ara karın ağrılarım oluyor çoğalacak diye çok stres yapıyorum ne yapcam bilmiyorum 😢
Fatmanuratmn Mrvmrv78 canım benimde arada moralim bozuluyor çok dua ediyorum lütfen stres yapma bebeğin ondan asıl etkilenir geçeceğimi düşün başka bi doktora görün facebookta gruplar var orada da çok hamile olup geçirenler ilaç kullananlar var hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ankaradaysan Etlik yada bilkent şehir hastanesinde ibh bölümlerine bi görün istersen
Aren24 Mrvmrv78 merhaba bende ülseratif kolit hastasıyım ve şuan hamileyim ilaç kullanıyor musunuz acaba
Mehtpklc Mrvmrv78 merhaba bende ül hastasıyım ve daha ağır ilaçlar kullanıyorum , Stres en önemli faktörümüz ne kadar kendini sakin tutarsam hamileliğin o kadar rahat gececektir.çünkü atak bebeği cok etkilermis
Mormenekse-06 Mrvmrv78 Geçmiş olsun bende 4. Ayimda atak geçirdim lavman çok ise yaradı geçer canınızı sıkmayın hamilelik tetikledi tek değilsiniz Rabbim şifa versin .. Birde tetikleyen şey zaten stres sizler kendinize iyi gelen şeyleri yapın hersey dah güzle olacak hissi ile devam etmek 🌸
Aren24 Fatmanuratmn bnde salmiden ve günde bır tane de imuran kullanıyorum lavman yok pentesa fıtıl kullanıyorum
Aren24 Fatmanuratmn imuran kullanan var mı pekı emzırme donemınde duydunuz mu bılgınız var mı doktorum emzırebılırsın dedı ama kafam karıştı internetten araştırdım emzirmemek gerekiyormuş
Fatmanuratmn Aren24 facebookta ülseratif kolit ile yaşamak diye grup var oraya sorabilirsiniz çok gebelik soruları vardı