tazecikanne_ Eylsrp merhaba özel odalar konusunda yardımcı olunuyor benim sogum şeklim belli olmadığı ve kaç gün süreceğini bilemediğimiz için çok takmadım eşim sormuş ama bir tık, i özel muamele oluyor eşim askerdi hani odamız var ama şuan çok yoğun doğumlar isterseniz cikarlarsa sizi alırız demişti, neyse ziyaretçi saatleri akşam 6 dan 8 e kadar birde öğlen var ama saatini unuttum, odalar aşırı temiz ve xok güzel ilgilendiler ben 1 gün normal icjn bekledim aama böbreğime genişleme vardı ve böbrek ağrım dan kaynaklı hareket edemedim direkt acil sezeryane alındım ordaki herkes müthiş güzel ilgilendi resmen ameliyathane özel oda gibi idi,sarki vs çaldılar sohbet ettiler sorna ayınma odasına alındım 30 dkka sorna kızımı getirdiler emzirmek için kan vs alındı tekrar , odaya geçince sondan çıkarıldı 2 kez karnıma bastırıldı birsey hissetmedim açıkçası hala uyuşukluk vardı çünkü 6 saat sorna yürüdüm çok güzel bir deneyim oldu 2 doğum şeklini de tatmak nasip oldu aslında kuzum vs dediler hep bana güzel ilerliyor sun gibi motivasyon edildim