Nsibe Gmzle kız daha dur doğum yapalı dört ay oldu bide sezeryanli iki yaşında da kızım var biz şu an düşünmüyoruz çünkü gerçekten çok zorlanıyorum kimsem yok bnm arkadaş çevrem ailem burda değil tek bakıyorum çocuklara
Gmzle Nsibe o zaman hakkında hayırlısı neyse o olsun ama awox ta çıkmadıysa degilsinizdir yanılmıyor çünkü
Nsibe Gmzle inşallah ben yinede bı yapicam ama hamile değilsem süt koruyor olabilir mi regl olmuyorum ya
Kubradmurat Nsibe süt koruyor diye bir şey yok canım ben emzirdigim halde hamile kaldim korundugum halde birde
Nsibe Kubradmurat canım ben cinselliği demiyorum adet olmamayı diyorum ilkindede sütten kestikten sonra adet oldum
Kubradmurat Nsibe adet olmazsan yumurtlama olmaz dolayısıyla hamile kalamazsin anladım canım ben emzirirken 1 kere adet oldum
Kubradmurat Eslem2112 prezervatif kullaniyorduk çok dikkat ettik ama işte 1 kere geri çekilme oldu sadece o an oldu belki de
huvuuuuff Leylabngll ben bundan daha silikle öğrenmiştim hemen kan verdim 9 çıkmıştı beta ama kimyasalla sonuçlandı inşallah sizin yalancı pozitif değildir gönlünüzdeki olsun 🥰
Eslem2112 Kubradmurat herşeyin hayırlısı canım sağlıkla gelsin bizde öyle korunuyoruz erken gebelik yaptım pozitif çıktı kan verdim negatif
Nsibe Kubradmurat evet evet bende kirkimdan sonra bir kere oldum iki gün sürdü bu ayda olmadım daha acaba emzirdigim icinmi gelmiyor diyorum
Kubradmurat Nsibe emzirdigin için olmamıştır canim bende öyle oluyordum bu ay olmadim bekledim emzirdigim icin geç olurum diye düşündüm sonra test yaptim silik çizgi görünce şok geçirdim
Kubradmurat Eslem2112 bende ikiside pozitif çıktı ilk kan verdim 36.5 çıktı 2 gün sonra 272 çıktı verdiğimde gebeyim ben gebeyim Hürrem Sultan gibi 😅😅😅😅
Nsibe Kubradmurat ay bende test yaptım biri awox diğeri artimed awox twk çıktı ama artimed çok çok silik çıktı hangisine inanmaliyim
Kubradmurat Nsibe marka olarak ben pek incelemedim ki bilemiyorum erken gebelik testi yaptim her hamileliğimde hep doğru sonuç verdiler markalarina dikkat etmedm