Susam Kızlar ölüyorum cidden 10+3 haftalık hamileyim bulantım vardı yemek yiyemiyorum 2 gündürde ishalim dayanamıyorum artık nasıl geçer bu allah rızası için yardım edin
Brktugce Susam doktora gorunmekte fayda var canım ondan sonra tuzlu su ıctıgın zaman iyi gelicek bagırsakları sıkıyor muz patates haşlaması gibi şeyler yemelisin yagdan kaçınmalısın hamilelikte kimisinde kabızlık kimisinde ishal oluyor canım ama kontrol ettir
1PrensAnnesi Susam yoğurda az bi nişasta koy ye cnm tutar Kuru türk kahvesine limon yada ekşide koyup yiyebilirsin oda etkili
AyseSapmaz Susam ben 1 ay ishal sıkıntısı çektim ve en son doktor bir ilaç verdi geçti şükür keşke ishal olsak yani kabızlık çok daha zor
Meyra Bende 35.haftadayim bu hafta bende de oldu haslanmis patates yedim tavsiye ederim bulantini da bastirir😉
DilekAlkanat Yapmaniz gereken en onemli sey doktora gitmeniz vucudunuzda su kaydi meydana gelmis olabilir serum takabilirleronce dr a git sonrasinda muz haslanmis patates sari leblebi yiyebilirsin iyi gelir