Merhaba hanımlar🌸 ben araştırma hastanesinde oldum, Doktor ilk hsg çekelim dediği zaman korkmuştum tabiki,çünkü araştırmada anestezisiz yapılıyordu internetten de yorum okumuştum çok, hiçbiri iyi değildi, sonra kendi kendime “en kötü ne olabilir ki, zaten hastanedeyim birşey olsa aniden müdahale edilir” diye düşündüm. Nitekim kendimi de serbest bıraktım ve işlem boyunca hiçbirşey hissetmedim(belkide tüplerim açık olduğu için). Masadan kalkarken tam “bukadar mı?böyle olacağını bilseydim haftalardır kendimi boşuna korkutmazdım” derken bir baygınlık geliverdi(vücudum o sıvıya tepki verdi sanırım)😄 ama radyoloji uzmanı sağolsun bayılmama izin vermedi, çabucak müdahale etti ve 5 dk sonra kalkıp gittim. Yani özellere okadar parayı vermeden önce bir durup denemek gerekebilir. Tabiki tüpler tıkalıysa çok ağrılı sancılı da geçebilir, ama şöyle düşünülebilir; bunun bir de hamileyken sancısı, doğumu var,sonrasında alacağınız o mucize haberlerle allah unutturuyor herşeyi♥️ hepinize sağlıklı günler, herşey gönlünüzce olsun🤲🏻