babymom1_ 39+1 haftalık hamileyim bugün üzerimde halsizlik vardı içimde bir sıkıntı vardı bebek dün akşamdan beri can acıtır hareket ediyordu hamilelikten bu yana ne bir ağrım kusma hiç bir şikayetim yoktu ilk defa bir şeyler yedikten 15 dk sonra bulantı hissi geldi iki dakika sonra ne yediysem çıkardım şuan sanki kulaklarımda basınç hissi var bulantı sebebiyle sizce neden olmuştur
Buse4161 babymom1_ Bu belirtiler doğumun yaklaştığını gösterebilir. Halsizlik, bulantı, kusma ve kulaklarda basınç hissi vücudun doğuma hazırlık tepkileri olabilir. Yine de ani değişiklikler ve rahatsız edici belirtiler için doktorunu araman iyi olur.
SemaaK123 babymom1_ canım bende 35+3 üm aynı şeyleri yaşadım acile gittim nstde bişey çıkmadı doktorum ya yediğim birşey dokunduğunu yada bebek artık çok büyüdüğü için baskı yaptığını söyledi tabi senin doğum haftan gelmiş doğum belirtileri de olabilir bence bi acile git görün derim
Sevdapl babymom1_ kusma ve ishal doğum gibi duruyor. Yengem kusa kusa girdi doğuma. Ama siz yine de bir doktora gidin. Gebelik zehirlenmesi falan olur Allah korusun.
Suavage_mom babymom1_ canım yerinde olsam vakit kaybetmeden acile giderim. Allah korusun gebelik zehirlenmesi de olabilir. Haftan da gelmiş zaten bence beklemeden acile git ne olur ne olmaz kendini de bebeği de riske atma
idid9393 babymom1_ yani buradan medet ummak yerine doktorunuzla da iletişime geçip acile de gidebilirsiniz, daha sağlıklı
Mavipatik babymom1_ askım son zamanlar artık bitmis riske atmamak lazım acile git bi görün. Tabii ki doktor vardır. Doktorum hep son anlarda anormal hissettiğin anda gel demişti. Görün derim💓
babymom1_ Suavage_mom şansıma evde ne kaynanam var ne eşim 1 saate anca gelirim dedi nefes almak istemiyorum midem bulanıcak diye kusmaktan galiba kulaklarımda basınç hissi var
Suavage_mom babymom1_ korkma öncelikle sakin ol eşini ara acil gelmesini söyle. Kaynanan yakınsa ona da bildir bi taksiyle gelsin çocuğa biri baksın istanbuldaysan işin daha kolay. Eşin geldiğinde direkt hastaneye geçin öyle kısa sürede facia senaryosu kurma senin sakinliğin çok önemli. Ama yerinde olsam hastane çantamı yanıma alırım giderken hazırlıklı git