Feyzaa_Nurr sayı hiç önemli değil tek tavsiyem 3-5 adet almamanız, özellikle ilk ay kazalar çok yaşanıyor günde 6-7 kıyafet değiştirdiğim zamanlar olmuştu herkes bana çok kıyafet almışsın diyordu ama iyi ki bolca kıyafet almışım . Normal kilo-boyda bebeğiniz varsa ilk 1 hafta 10 gün yenidoğan kıyafetleri oluyor sonra genelde 0-3 aya geçiş yapılıyor. Benim oğlum 44cm 2550 doğdu ilk bi hafta prematüre kıyafetler giydi sonra ki hafta yenidoğan giydi 1 aylık olmadan 0-3 e geçmişti, bebeklerin ilk ay büyüme oranları çok hızlı oluyor. Bolca zıbın ve alt alabilirsiniz, patikli altlardan fazlaca almayın patiksiz çok daha kullanışlı oluyor yenidoğan dışındakileri patiksiz alabilirsiniz ayakları da hızlı büyüdüğü için patikli olanlar ayaklarını sıkabiliyor. Bolca ağız-omuz mendili alın her beslenme de çok kullanışlı oluyor önlükten daha kolay kullanılıyor bu mendiller. Doğum yaz ayına da denk gelse ilk 1 hafta 10 gün uzun kollu giymiş olacak, onun dışında kısa kollu zıbın almayı unutmayın bulunduğunuz ilin hava sıcaklığını siz daha iyi bilirsiniz, içine atlet olarak ben hep sıfır kol beyaz zıbın almıştım 2,5 yaşında hala aynı tarz atlet giydirip üzerine kıyafet giydiriyorum