Busraaaaaaaaaaa12 ikibaloglanannesi anladım eşiniz izni bitince başbasaniz Rabbım hepimize güç versin çok zor 😌
Buserva ikibaloglanannesi canım geçmiş olsun öncelikle ben fatih hastanesinde olucam sezeryanımı sizde orda olacaktınız sanırım neden fikrinizi değiştirdiniz onu merak ettim bir de 2 gece mi 1 gece mi yatış oluyor ameliyattan sonra
ikibaloglanannesi Buserva Fatih’te yeni doğan yoğun bakımı olmadığı için yine Farabide yaptım. Hani ne olur ne olmaz diye İki gece kaldık bebeğimle.
Diamondstallion ikibaloglanannesi ay evet evet hamilelikte hiç yoktu şimdi bacağımı tanıyamadım öyle şişti… insallah az kaldı o zaman geçmesine 🥰
Buserva ikibaloglanannesi anladım canm sizin adınıza sevindim inşallah biz hamişlerinde böyle pozitif bir doğumu olur zaman yaklaştıkça heyecan sarıyor beni de. B
Kosemen54 ikibaloglanannesi çok sevindim sizin adınıza inşallah benimde böyle güzel geçer acısız Kocaeli devlette mı oldunuz şehir hastanesinde mi
ikibaloglanannesi Kosemen54 Kocaeli Darıca Farabi Araştırma Hastanesi Doktor Berk Bey 🌸 Sağlıkla kavuşun inşallah 🧡
irem41- ikibaloglanannesi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi,çok pozitif bir hikaye benimde çok az kaldı tüm hamişlere dua ederseniz çok sevinirim💙