Elifeminask ilk iki gebeliğimde özele kontrole gidiyordum ama doğumları şehir Hastanesi’nde yaptım iki normal doğum oldu çok şükür
Ben çok çok beğendim sancı odaları tek kişilik doğum anında farklı odaya alıyorlar doğum odasına orası da tek kişilik sancı ve doğum odalarında odaya ait banyo var
Ebeler hemşireler sürekli ilgileniyorlar sen cagrdığında bile geliyorlar öyle söyledikleri gibi stajyerler gelip gidip alttan muayene etmiyorlar ebe gelip kontrol ediyor ikinci doğumumda yanımda bı stajyer vardı Allah ondan razı olsun elimi tutuyordu belime masaj yapıyordu keza ebelerde öyleydi ilgililerdi doğum anında ebe hemşireler çocuk doktoru hemen odanıza geliyor tek odakları siz oluyorsunuz
Memnun kalmamış olsaydım üçüncü defa kendimi ve bebeğimi asla şehir Hastanesi’ne emanet etmezdim
Doğum odasından çıkmadan önce hemen orda bebeğinin emmesini bekliyorlar eğer bebek tutmazsa hemşire geliyor sana yardımcı oluyor dikişler atıldıktan hemen sonra refakatçini doğum odasına alıyorlar refakatçinle beraber odana çıkıyorsun bir süre sonra hemşire tekrar bebeği kontrole geliyor emdimi diye veya bebek ilk çişini yaptımı diye hiç bir sorun yaşamadım gün içince 2 veya 3 defa çocuk doktoru bebeği görmek istiyor taburcu olana kadar
Hatta şehir Hastanesi’nde doğum raporunu aldıktan hemen sonra taburcu olmadan hastanede bebeğin kimliğini çıkartabiliyorsunuz eğer ismi belliyse nüfusa gitmenize gerek kalmıyor
Umarım yardımcı olmuşumdur 🍀