Alyadnz33 Kizlar kaç haftalık siniz gün aldınız mı hangi doktora gidiyorsunuz ben İlknur çama gidiyorum Mersin şehir hastanesi 34+4 oluyoruz bugün pazartesi gidecem gün vericekler sezeryan sizlerde durum nasıl
umutluanneadayi Alyadnz33 ilk mi 2ci mi bebiş bende 35+4üm Tuna Ayasa gidiyorum bebişim makat gelişi 10 gün içinde dönmezse eğer sezeryana gün veririm dedi
Prensess33 Alyadnz33 Bugün 35 hafta olduk🥲 Pınar avcı ya gidiyorum çok memnunum benim doğum normal olacak hayırlısıyla 🤲🏻
Elifeminask Alyadnz33 merhba bende mersindeyim şehir hst gidyorum aradada özele gidiyorm 15 haftalığım. ilknur çam hocamızı tercih ediyorum siz
Guzel_bebem Alyadnz33 merhaba ben gidiyorum şehir hastanesinde durhasantorun doktorum sezeryanı çok güzel eli hafif bir doktor
Alyadnz33 umutluanneadayi inşallah canım çok zor durumdayım bende kalp damarlarimin tıkalı olduğunu öğrendim sezeryan doğum dan sonra anjiyo olacam morelim bozuk korkuyorum bide senin cinsiyet kız mı erkek mi
umutluanneadayi Alyadnz33 çok geçmiş olsun kardoloji için Mehmet ballı çok iyi diyorlar kız sizin ne olacak
Alyadnz33 umutluanneadayi kız yok benimki sezeryan 2inci sezeryan 38+5 de alırız dedi doktor pazartesi tam ogrenecem işte 20 gün var
umutluanneadayi Alyadnz33 banada gün verecek dönmezse dedi dönmüyor 37 gıdecem 36 da gitmeyi düşünmüyorum 🥲