sonbahar_2322 yeniannebus Mide bulantım hiç olmadı başından beri Yemeye içmeye de dikkat eden biri değilim Her gittim kilo verdimi gördüm anlamış değilim bende🙏🏻☺️
Ayshababy yeniannebus saol canım kilolu hamile kalındında daha az alınıyor sanırım eltim 45 kilo civarı 2 kez hamile kaldı ikisindede 45 kilo aldı doğurdu gibide hemen gidiyor
hamcokelek33 yeniannebus 36+2 yim şu an. 14 kilo aldım toplamda 3 kilosu bebiş🥹 ve aşırı ödemliyim. 80le hamile kalmıştım benden size tavsiye ne kadar az kiloyla hamile kalırsanız o kadar iyi. Allahtan boyum uzun çok sırıtmıyor
yeniannebus hamcokelek33 Ben 87 ile kaldım düşünün 😔sizin ki yine iyi 22. Haftamda 87 ile devam ediyorum
queenanne1 Ilkim1- ay sizinle çok yakınız bende 36+4 69la hamile kaldım 78 kiloyum🫠 son 4 aydır aldım kilolarıda🤦🏻♀️
SemaaK123 yeniannebus teşekkür ederim ama bebişim 2 hafta önden gidiyor oda haftasıyla uyumlu olsaydı iyidi bu gidişle sezeryan yolu gözüküyor bana😂
Gamzerose kedili1anne 24. Haftaya kadar aldığım kilo toplam 3 kiloydu. Şimdi 37+3 üz 10 kilo almışım toplam