Accountant nurunuzgeldi kaynanamda var ama hangi modeli bilmiyorum o silmesini de kullanıyor memnun diye hatırlıyorum
Ayse3434ay nurunuzgeldi roborocks q8 var bende hamılelıgım boyunca makıne açmadım valla elim ayağım resmen
Cihanella Bence dikey süpürge alın, bebekten sonra çok işe yarar. Evlendiğimde robot almıstım ama şimdi dikey varken onu açmıyorum bile. Dyson falan gerek yok philips gayet muadil.
AnayimBenAna_ nurunuzgeldi hayır. Kendi satıcısından ya da teknosa gibi güvenilir satıcılardan alırsanız problem yaşamazsınız
Ayse3434ay bebekannem q8 benım çok memnunum ben aldığımdan berı valla büyük makıneyı açmadım hamıleyım çokta yapamadım kaldırdım halı falan 2 defa sıl süpür yapıyorum efsane oluyor
adatuna nurunuzgeldi dreame x40 ultra aldım halıda silme özelliğini kaldıruor sadece yerde siliyor benim için önemli özellikti
Busra6694 Valla ben Arçelik öneririm kendinden haritalı olanı silip süpürüyor yani hiç takılma vs de olmadı
Gmry nurunuzgeldi trendyoldan roborock satıcısından Q7 max aldım çok çok memnunum güzel süpürüp siliyor 🙏 üst modeline bakabilirsiniz ama roborock bu konuda gerçekten iyi👍
AnayimBenAna_ bebekannem sanırım s serisinin malzeme kalitesi daha iyi ama bilginin doğruluğundan emin değilim
Efcmm nurunuzgeldi Philips alma canımı sıkıyor bazen çöpe atasım geliyo başka model kullanmadığım için şu iyi diyemem