Musilk-1 Bglmmrn herşeyi oluruna bırakıp hayatına devam etsen korunmadan bebiş süpriz yapsa daha güzel olmaz mı benim ikinci öyle olmuştu korunsamda kaldım sen korunmadan hayatına devam et oğluna odaklan adet takibide yapma oldummu zaten kendini belli ediyor sağlıkla kal🤍
Bglmmrn Musilk-1 çok güzel yazmışsın canım çok teşekkür ederim sağol oğlum taö düzeliyor derken bi bakıyorum yine başa sarıyorum oyuzden tam cesaret wtmişkenbidaha korkularım başlıyo
arven000 ppmerlina hayırlı uğurlu olsun.🫶 benim de şu stresi yönetmem lazım.. bir de kilo. İdeal kilonuz kaç acaba 78 ile hamile kaldım demişsiniz yani ideal kilonun kaç kg üzerindesiniz acaba ? Ben 60 olmam lazım 70im şuan veremiyorum :(
ppmerlina arven000 canım valla boyum 1.60 - 1.65 arasında yani klasik bir türk kadını boyu. Bildiğim kadarıyla boy ile kilo arasında 10 fark olmalı. Yani düz 1.60′ım diyelim. 50 kg olmam lazım. Bu hesaba göre de 30 kg fazlalığım oluyor 😭
Havva578 ppmerlina kist ameliyatı olduydum adet gecikmesini ona baglamistim canım turşu çekti olmadık zamanda öyle şüphelenip test yaptım 3 hafta sonra cinsiyetini öğrendim
Esmerayyyyyy Fatoss3- kac gün yaptınız bnde ramazanlikta yapmıştım adet bitimi 5 gün Ama gebelik olmadı malesef
Fatoss3- Esmerayyyyyy ben 1 er gün arayla 10 gün yaptım yumurtlamaya kadar dhaa snra ztn yumurtlama gününden 2 gün önce birakman gerekiyor her gün yapmadm cnki yan etkileri olabilir diye 1 er gün arayla yaptm ve eşimle de 1 gün arayla ilişkide bulunduk âdete kadar ve ayrıca dengeli beslenme gerekiyor kendine saat belirle ara öğünler yap ve bol bol ceviz muz fındık badem tüket ara öğünlerde
Rvd ppmerlina tüm bunlar olmalı çok güzel yazmışsınız ama eklemek isterim ; belli saçma hurafe gelebilir göbeklitepeyi atiye dizisinden duymuşsunuzdur. Gap turu sonrası hamile olduğumu öğrendim. Bende polikistik over ve her ay adet görmüyordum. oranın farklı bir enerjisi olduğuna düşünüyorum
ppmerlina Rvd inanırım böyle şeylere canım 🤲🏼 kim bilir belki de oranın enerjisi geçmiştir sana. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah 🤲🏼🙏🏼 Bu arada istanbulda hz yuşa diye bir türbe varmış oraya gidip dua edenlerin de duaları kabul oluyormuş öyle diyorlar 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
ucigdem Bglmmrn istediğimiz ıcın olabılır belkı piskolojik olarak olucak düşüncesiyle dusunmeden de olmuyor 😇
Bglmmrn ucigdem evet valla oğlumda acemiyim hiç birley bilmiyodum 2 inci ayında hamile kalmıştım ama bu öyle olmuyo