Anneolucamm Kızlar merhaba, antalya eğitim araştırma ya da tıp fakültesinde tüp bebek yaptıran var mı süreç nasıl ilerliyor maliyet ne kadar tutuyor bilgi verebilir misiniz :)
Gizem_Kanat Anneolucamm Anneolucamm akdeniz üni tüp bebek. Bölümüne gittik canım eger elin veya senin sgk da gününü tamamlıyorsanız ve ilk bebek için başvuru yapıyorsanız devlet yarısını karşılıyor Fiyat olarak bilgi vercek olursam 1,5 yıl önce ben 40 bine yakın yaptırmıştım ama yarı paramı geri aldım
Anneolucamm Gizem_Kanat bende bugün gittim eğitim araştırmaya evrak listesi verdiler inşallah bende olumlu sonuç alırım :)
Kubra12355 @Anneolucamm Bende eğitim araştırmada tüp bebek yaptırıyorum Kocaeli’de şuana kadar yumurta toplama işlemi ve ilaçları için raporlu olarak ve yıllık dondurma hepsi dahil 52000 TL ödedim transfer bu ay başlayacak tahminimce 30bin gider diye düşünüyorum tabi gebelik olursa ilaçlar devam Allah hepimize güç kuvvet versin inşallah 🥰
byzblcm Kubra12355 bende umuttepeye gidiyorum canım pazartesi transferim var dondurulmuş embryo senın transferin ne zaman
Kubra12355 byzblcm ay yeni gördüm kusura bakmayın ilaçlara başladım 6 mayista kontrole gel dedi bakalım kismetse hakkimizda hayırlısi olsun Allah kulaklarımızı doldursun inşallah 🙏🙏
Gizem_Kanat Anneolucamm aslında tapor için bekliyorsanız aynı gün bile çıkıyor rapor arayıp o bölümden bilgi alın heöen yardımcı oluyorlar
Anneolucamm Gizem_Kanat eşimin sperm değerlerinde sorun olduğu için beklemiştik ama çok şükür cuma günü aldık raporu regl 2. günü gel dediler süreç nasıl ilerleyecek merak ediyorum :)