Terlikpijama evet canım benim bu ikinci gebeliğim ilki düşük oldu. Bundada il kzamanlar kanama alanım vardı düşük riski beni strese soktu sonrasında enfeksiyonlar, kasılmalar derken bu haftalara gelebildik. Bunun yanı sıra hormonlardan dolayı kurulup kurulup birine sinirlenip ağlamalar vs falan da oldu 🙈😂 hala da oluyor eşimi bazen çok seviyorum bazen suratını görmek istemşyorum bu haftalarda iyice uyuz oluyorum kavga ediyorum onunla 😂😂😂 uyku yok ağrı var üstüne birde nasıl doğuracam diye düşünüyorum bunun yanında doğduktan sonra nasıl bakacağım analık izni uzayacak mı falan fistan her b*ku düşünmekten artık beynim çıkacak bunun birde lohusaloğo var bakalım o kolay geçer umarım. Kafanı takma senin yaşadıklarını herkes yaşıyor. Gerçekten bazıları prenses gibi hamilelik yaşayabiliyor ama geneli bizim gibi düşünme öyle can veren Allah böyle düşün… şimdi ben en çok bebeğin kilosunu gelişimini düşünüyorum hareket ediyor mu Dalan fistan o da beni ayrı strese sokuyor böyle olunca çevreme karşı daha da bi asabiyim yani anlayacağın bu yola bir kere girdik keşke elimden gelse de böyle yapmasam ya da yapmasak