Papatyaaam1 Kızlar merhaba bugün kalp atışını duymaya gıttık 6+4 üz duyduk fakat kese kenarında küçük bır kanama alanı var dedı doktor ve progesteron yazdı kullanmamı söyledi gecıyormu ve kötü bıseymı bu ılk haftalarda normal dedı doktor ama ben yınede korktum
1Kubra_ Papatyaaam1 8 aylıktı gittim doktor kese alanı kanama dedi Allah’ın sakladigina bişey olmaz dua et ve dikkat et
tazeannesese Papatyaaam1 benim de o haftalarda olmuştu geçti şükür progestan kullandım bende yatıp dinlendim o süreçlerde. Şimdi 30 haftaligiz masaallah
Nilayy95 Papatyaaam1 benim ilk gebeliğimdede olmuştu ara ara doğuma kadar kanamalarım oldu. Ama kendimi yormadım iş yapmadım yattım. Çok şükür oğlum 9 yaşında
Busra2013 Papatyaaam1 benim de vardi doktor bisi olmaz kendi gecer dedi ilacta vermedi kendiliginden gecti
mrvt94 Düşük riski canim bende çok kullandım o ilaçtan ilaç engelliyo dikkat et ağır kaldırma uzanma yat sürekli
Papatyaaam1 tazeannesese peki kaç hafta sonra hectıgını gördünüz doktor 1 hafta ıcınde gecebılır dedı
tazeannesese Papatyaaam1 6-7 hafta sürmüştü benim kanamam da olmuştu kanama lekeye dönmüştü sonra 13. haftada şak diye bitti
Papatyaaam1 Sumpt sadece akşam kullanıyorum oral ve vajınal kullanabılırsın dedı ben vajınal yapıyorum daha etkılı oluyormuş
Deryakuzusuuu Benim 3 ay sonra geçti. Doktorum çok önemli sürekli yatman gerekiyor dedi. Sabah akşam progestan kullandım çok şükür şuan 33. Haftadayız.