Bat 23 ama ben dün yani 17 sinde test yaptım. (Awox) bugünde yineledim ve silik çizgi bir tık daha koyu çıktı. Hiç bir belirtim yok. Hamile olduğumu düşünerek yapmadım zaten. Sadece sol kasıkta çok hafif bir ağrı. Başka hiç bir belirti yok. Yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmedim. Demek ki değerlendirmesenizde öncesi ve sonrası işe yarayabiliyor bunu görmüş olduk. Birde ovulasyonu önermiyorum kendi adıma çünkü bu sefer o günü görüp görev gibi birlikte oluyorduk ve buda psikolojik olarak iki tarafıda çok yoruyor belkide bu yüzden geçen ay olmadı. Pik ve çatlama hepsini geçen ay değerlendirmiştim. Ama bu ay hiç birini değerlendirmedim. Adetime 6 gün kala testte çıktı. Erken den öğrenmede olabiliyormuş. İlk 25 dk da çıktı. Bugünküde ilk 5 dk içinde çıktı. Adetim düzensiz. Bu yüzden ilk ay ovulasyon almıştım. Ama sonra düşündüm çoğu kişi bu testi almadan çatır çatır hamile kalıyor hemde haberleri olmadan. Bende saldım dediğim gibi bu ay nasipmiş olmuş. Yumurtlamamın üstünden 12 gün geçmeden testi yapmış oldum ve çıktı. Bu kadar başka sorunuz varsa cevaplarım. Umarım bebeğim benimledir. Umarım sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız. 🙏🌸