s-arl Merhaba arkadaşlar bende protein kaçağı çıktı 24 haftalıgım ama tansiyon iyi olduğu için proplem olmadı 2 günüdr mide bulantısı yaşıyorum sabah kusmam yoktu sabah kusması oldu tansiyonum dün oglen 12 7 akşam 9 6 dı normal mi
Zg6641 s-arl kaç çıktı protein? Bndede çıktı eser 24 saatlik idrar topladım oda biraz yüksek doktor tansiyon takibi yap dedi.
Merveaa29 s-arl 12 haftadan beri uğraşıyorum şuan 21 haftalığım giderek yükseliyor nefroloji tek çözüm doğum dedi
_2baby1mom_ Merveaa29 ek olarak tansiyonunuzda yüksek mi bendede var ama tansiyonum normal seyrediyor sürekli takipteyim 24 haftalığım doğum için çok erken
Merveaa29 _2baby1mom_ tansiyonum normal seyrediyor 10/7 11/8 çıkıyor bebek büyümesiyle umarım daha yükselmez
Zg6641 Merveaa29 yükselmiyor stres yapmayın ve tuzu azaltın. Sanki tansiyon rahatsızlığıniz var gibi dikkat edin. Benimde 27.haftada çıktı protein 32oldum tansiyon takibi yapıyorum.
Zg6641 _2baby1mom_ yok yok hatta doktor dikkat et bebiş kilo almaya meyilli dedi. Haftasıyla uyumlu yani.
Noluyoya Bende de çıktı idrarda protein doktor tek başına anlam ifade etmez tansiyon takibi yap dedi ama aynı hafta gelişim geriliği olduğunu da öğrendim ama ben çok az yemek yiyordum proteine değilde bundan sebep olabilir dedi