burshka Hala kafası kanalda değil bebeğimin doktor haftaya eğer yine kanala girmezse sezeryan dedi doner mi sizce karşı değilim sezeryana ameliyat fobim var
Elis27 burshka nasıl yani kafası kanalda değil ile ters olması farklı bir durum yanlız kanala doğum esnasında da girebilir bebek ben 39 haftalık hamileyim hiç Dr bana kanalda veya değil diye bilgi vermedi mesela
Prensess33 burshka doğumda doğum kanalına girer zaten kanala girincede sanciniz başlar belki yanlış anlamissiniz bebeğiniz baş aşağı olursa normal doğum makat gelişse sezeryan oluyorsun
burshka Prensess33 kafası şuan goguslerimin orda aşağıya inmemiş yani o yuzden yazdım bunu benim ilk doğumunu pek bilmiyorum doktorun dediği bu
ertonunannesi23 Prensess33 benim bebeğim 32. Haftadan beri baş aşağı duruyor 36. Haftada doktor değişmez artık dedi ama daha kanala girmemiş dedi yarın gideceğim 37+4 haftalık olcak . Acaba yine kanala girmezse girmesi için yapacağım birşey varmi
Mrvsmt2502 burshka makat bebek kanala yerleşmez zaten önce dönmesi lazım. Doğum anında bile dönen olabiliyor ama artık dönme ihtimali azaldı açıkcası. Ameliyat fikrine kendinizi hazırlasanız iyi olur
Prensess33 burshka evet bebeğiniz ters makat geliş sezeryan doğum görünüyor doktorunuz döner dedi mi baş asagiya
queenanne1 burshka doktor sezaryen taraftarı herhalde, normal istediğini söyle biraz ısrar et sağlıklısı hangisi olacaksa öyle yapın sağlıkla gelsin inşallah🥹
Mrvsmt2502 burshka önemli olan bebeğinle kavuşmanız değil mi canım benim şeklinin ne önemi var ikiniz için sağlıklı olan neyse o olsun