Hdjsjdjs Haftaya girenlerrr 🙋🏻♀️nasıl gidiyor ? Sizi en çok ne etkiliyor bu dönemde ( brni en çok Diş ağrısı ve yalancı sancılar yoruyor 🙂↕️)
Prensess33 Hdjsjdjs sıfır uyku halsizlik yorgunluk bebişim çok baskı yaoiyo şuan hastanedeyim nst cektirecegiz
Zeyno_01 Hdjsjdjs sancıyı sonuna kadar yaşamaya başladım gelecem diyor doktor durdurmaya çalışıyor 2 hafta daha tansiyon sıkıntısı çıkıyor hemen sancı başlayınca ilaç kullanıyorum hiç bir şey yapamaz oldum çabuk yoruluyorum uyuyamıyorum allahım zamanında gelsin inşallah 🙏
niles2081 Hdjsjdjs felaket bir enerji var üstümde Hareketler azaldı bebek çok asagida ciğer geliştirici olduk
queenanne1 Hdjsjdjs 36+4 haftalardır geçmeyen pelvis kemik ağrısı ve ellerimin ağrısı açıp kapatamıyorum..😔
Senaasyaali Fazlaca yalancı sancı oluyor birde gece uykumda sagimdan soluma dönerken kasiklarimda inanılmaz ağrı oluyor birileri içerden cekistiriyormus gibi. Halsizlik ve uyku isteği çok var. Hala çalışıyorum fazlaca yoruluyorum
Senaasyaali Zeyno_01 sancınız düzenli mi geliyor nasıl hissediyorsunuz? Benim de yalancı sancılarım var düzensiz hissediyorum adet sancısı gibi arada gelip karnımı sertlestiriyor geçiyor bazen çok sık bazen d
Gulsahs 36 haftalığız kasık bel ağrısı ve sert tekmeler yaşıyorum zorlanıyorum biraz tek tesellim karnımın çok büyük olmaması büyük olsaydı daha çok zorlanırdım sanırım😬
Durukus0202020 Ben de 35+1 haftalığım bugüne kadar hiç yabancı sancım olmadı hamileliğim de zor geçmedi çok iyiydi 2 gündür diş ağrısından ölüyorum bebek daha dönmemiş 32 haftada dönmüştü ama tekrar ters dönmüş
Hdjsjdjs Durukus0202020 diş ağrısı evet çok kötü etkiliyor bende tuzlu su yapıyorum hafifletiyor çok dahada şiddetlenirse parol içiyorum
Bahar77777 35+6 haftalığız popomun içindeki kadlar resmen yırtılıyo gibi yürüyemiyorum o kadar ağrıyo bide haftada 1 kez mutlaka yalancı sancı yokluyor regl ağrısı gibi sırt ağrısı herşey var artıık ağırlaştık iyice sağlıkla gelsinler❤️
MhysaTheGreat queenanne1 bu bende de var ya ellerim özellikle sabah uyandığımda ben ödemden olduğunu düşünmüştüm
queenanne1 Hdjsjdjs valla çok kötü özellikle sabahları ağlatacak gibi oluyor. ablamdada olmuştu aynısı. bebiş magnezyum ihtiyacını tamamen anneden aldığı için normal..😢
Zeyno_01 Senaasyaali düzenli şekilde özellikle kasılmadan ziyade özel bölgem dışına cıkıcak gibi uyuşuyor ve adım atmakta zorlanıyorum