Kur Kızlar 33. Haftamdayım henüz çikolata hediyelik yaptırmadım kremlerini vs almadım ama onun dışında herşeyi tamam. Sizler ne zaman yaptırdınız çikolatayı nasıl muhafaza ettiniz 🙏💗
Girlmama Kur 36 da dogumdan 1 gun once hediyelikler geldi cikolata kutum dogum yaptigim gun geldi erken dogumdu benim
FtmaGlr Kur Serin yerde muhafaza ederseniz hiç sorun olmaz bence benim doğum 20 Mayıs sonrası bekleniyor henüz yaptırmadım 36’da yaptırırım büyük ihtimalle şimdilik sadece kapı süsü ve magnet siparişi verdim
zynpknt Kur yarın 36 oluyorum çikolataları yaptıralı nerdeyse 1 buçuk ay oluyor kakao ağacından yaptırdım hala tazeler arada yiyorum😂 buzdolabına çikolata koyulmaz beyazlar bozulmuş görüntü verir serin bi odanız varsa orda muhafaza edebilirsiniz
Kur dunnobeck neden canım bende diyorum ki alıp buzdolabında muhafaza etsek olmaz mı ben çok duydum 3-5 ay önce alan
dunnobeck Kur mantıken bir sorun olmaz, bayramda aldığım çikolatalar duruyor mesela. Ben nereden yaptırsam diye kararsızım daha çok 🤷🏻♀️
Derya034 Kur Buzdolabına çıkolata koyulmaz canım beyzlar karanlık serin bir odam varsa orda saklaya bilirsin
Kur dunnobeck ben araştırdım biraz trendyolda kakao ağacından yaptırıp memnun olan insanlar var ordan yaptırıcam bende canım
Kur FtmaGlr benimde 26 Mayıs gibi canım sezeryan olacağı için 38. Hafta olarak tahmin ediyoruz aslında mantıklı olan senin dediğin de ben heves ettim biraz da sabırsızım 😂💗
Derya034 zynpknt Alırken sylüyolar canım hediyelik dediğinizde dolaba kesinlikle koymanız diyolar karanlık serin yerde mafaza ediniz diye☺️