Mervecan34 Bugün tam 7 haftalık olduk mide bulantısından 2 kilo vermişim hiçbirsey yiyemiyorum 😩Afedersiniz kusamıyorum kussam rahatlayacam gibi hissediyorum. Ne iyi gelir kızlar bulantıya tuzlu çubuk kraker bile yiyemiyorum 🤢
Seymasel68 Mervecan34 valla oo haftalar bend eoleyımm 18 haftadyım ve hala aynıyım gecemyıncr gecmıyoo sabah ıse gıderkn esıme kahvaltı bıle hazrlıyamıyorum mıde bulntsıı dan oglum varr onun altını bıle zor degstırıyorum cok kotuyum bnde
merii07 Mervecan34 galeta çubuk, beyaz leblebi, etimek ve tuzlu peynir. Bide ayva yada yeşil elma ye. Hepsi bastırır mideni. Bu arada yudum yudum da olsa su iç susuzluk da bulantı arttirir
Mervecan34 Ezgisare günde 3 litre su içen ben 2 bardak bile zor içiyorum ya saçma gelecek biliyorum ama evden bile midem bulanıyor ya
Mervecan34 Aselmira bu sabah bulantım yoktu çok az bisey kahvaltı ettim dedim geçti bulantılarım çok şükür ama tekrar başladı 🤢 Hiçbirsey fayda etmiyor ya 😞gene anlaşıldı serum yicem 😟
Cansudemirel Mervecan34 o sıkıntı bende de var benim bulantım olmadı ama mutfağımdan tiksindim çok kötü bişey 🙄
merii07 Mervecan34 etimek ve beyaz leblebiyi rahat yersin hastane de kaldığımda bile leblebiyi yememi soyledi doktor
Zeynepzeze 8+3 benim de öyle. Kusamıyorum ama midem çok bulanıyor.. Herşey kokuyor gibi, hafif yemekler giyebiliyorum patates haşlama falan ama koku hassasiyeti geçse çok iyi olacak.. Yemek yapamıyorum aç duruyorum bazen..
cavbella Mervecan34 maalesef başlarda öyle oluyor ben de 5-6 kilo verdim.beyaz leblebi iyi gelmişti bana onu deneyebilirsin eğer daha kötü olursan doktoruna söyle mide koruyucu verir