minegkaya kızlar elelenin anne yanı park yatağını aldık ama içinden çıkan yatağı kullanmak istemiyorum daha iyi bebişin anatomik yapısına uygun bir yatak önerisi istiyorum ne önerirsiniz
Hamide_00 minegkaya bende onu kullanmadım hiç güzel çıkmadı çünkü e bebekten pamuklu ince olanlardan aldım onda uyudu oğlum kalın olanlardan almadım
1Anneadayiiii minegkaya bende elele madre beşik almıştım içine de bu yatağı aldım gayet kalın ve güzel
ysee Threapy yataklar var, mağazada satılıyordur kontrol edebilirsinniz bende e bebekten aldım içine de yaysız sünger yatak aldım bebekleriin kullandığı
ss22 Girlmama Juno için bebek içine gömülüyor kullanımı zor diyorlar? Böyle bir sorun yaşıyor musunuz
panikprenses Hamide_00 hayir sert olmali ani bebek olumunden dolayi yumusak hicbir sey tercih edilmemeli zaten yastik kullanilmiyor yatakta sert olmali
Girlmama ss22 yani bunu diyen junonun mantigini bilmiyordur uretilme amaci bebegi kavrayarak anne karni hissi vermesi eger cok gomulmesini istemiyorlarsa usrundeki kilifi gerdirip bebegi yatirabilirler ben cok memnunum iyi ki almisim
Girlmama ss22 faydasi oldu diyenler de var ise yaramadi diyen de var zaten reflu yatagi degil juno ben pek deneyimleyemedim bebegim sadece ilk gunler cok kusuyordu midesi kucuk diye suan oyle bir sorunumuz yok