Seyda-06 Alya05 6 hafta içindeyim 4 haftada iştahım kesilmişti ama bulantım yoktu şimdu ise bulantı kusma iştahsızlık kabız ne ararsan var. Kana kana su içmeyi özledim öyle söyleyim suyun bile mide bulandırması😔
Emiisko Minnakpopus ayy ben hic birsey iyemiyorum yaa Ne kahvalti ne aksam yemegi hic bir sey sadece su
347202 Emiisko bende hiçbirşey yiyemiyordum doktor kendini sağlıklı besleneyeceğim diye şartlama sevdiğin şeyleri tüket dedi. Belirli bir haftadan sonra yemeğe başlıyorsunuz zaten yavaş yavaş kızarmış ekmek beyaz peynir salatalık domates beyaz krem peynir tüketebilirsiniz bulantıyı engelliyor.
Morrinah Alya05 19 haftadır fix kahvaltım domates salatalık biber iki haşlanmış yumurta haşlanmış istemiyorsan iki adet ile tereyağı da kırılmış yumurta zeytin üç dilim peynir bir avakado meyve suyu
Sevdam16 Alya05 afiyet olsun valla hic bisey yemedik sabahtandır parkta kızımın pesinde kosuyırum 21 haftalık olduk 300 gram bebek kilom sabit
Minnakpopus Sevdam16 bu çokta sağlıklı değil ama bu saate kadar hiçbişe yememiş olmanız lütfen dikkat edin sağlığınıza
Bellosima Benim bebek 394 gram çıktı 21. Haftada Dr beslenmen çok kötü dedi 😂 ne ayaksin dokhtor apla 394 normal gayet
Alya05 Bellosima dikkat et beslenmene benek zayıf olmasın kilo aldırıcı şeyler ye Akşam bi muz 3 ceviz Bi kaşık çikolata Bi bardak süt 6 adet bebek bisküvisi Blendır yap iç her akşam bebeğin kilo alır
Datlum Şeker diyetime göre iki haşlanmış yumurta iki parmak kalınlığında peynir iki ceviz bol salata 😄 ben bal tereyagi kaymağa biten biriyim halimi siz düşünün 😄
Krystal Alya05 Yumurtayı tam pişirip yeyin böyle iyi değil.🤗 Ben başından beri kahvaltıda hep yumurta yiyorum yemezsem kendimi eksik hissediyorum bebekte istiyor belli ki 😂 Avokado, kaşar peynir özellikle yemeye çalışıyorum bebeğe yarasın diye. 21+6yiz😊🤩
Esra2025 1_Pandackk geçiyor hiç merak etme ben birde yemek şirketinde çalısıyordum halimi sen düşün her gün öğüre öğüre işe gidiyordum evde yemek yapamıyordum ama 3. Aydan snra geçiyor
Aselyusra Alya05 ben de hep böyle başlıyorum sonra takriben 6. Haftada başlayan kusmalar ile 1 ay sadece kaşarlı tost yiyerek ayakta kalıyorum 😁
anneolmakneguzel_ Alya05 hööff düzenli yemek yemeyi hiç sevmem, oda beni yoruyor, sabah ne canım çekerse 😂