Kitlik_irm Benim iki tane test silik çıktı dün ama kan vermeye korkuyorum 😄 sabahi sabah ettim uyuyamadım
Sinem2604 Kitlik_irm Valla bende bu testi sabah 6 da yaptım Bugün de duramadım kan verdim inşallah vardım çok istiyoruz yazın bir tane düşüğüm oldu
Kitlik_irm Sinem2604 inşallah vardır canım ☺️ ben kan vereceğim de acile mi gitsem kadın doğuma mi karar veremiyorum
Aysegul_ll Sinem2604 ay kan sonucunu merak ediyorum inşallah hayırlısı olur sizler için yüzünüz güler💗
Sinem2604 Kitlik_irm Yok canım geçmedi daha 3-4 gün var Valla dünden beri 3 tane test yaptım hepsinde de çıkınca bugün kan verdim Özel de zaten beta değince hemen verebiliyorsun canım
ToprakYeliz Kızlar sabah yaptım ama o anda göremedim sonradan Böyle çizdi görünüyor sanki kuruma mıdır acaba adete 1 gün var bu normal test erken gebelik testi de değil sizce olabilir mi kuruma mıdır 🥺
Sinem2604 ToprakYeliz Elinde başka test var sa dene canım ben 3 tane yaptım Ama hala emin değilim kan verdim bakalım inşallah vardır hepimizde Allah isteyen herkese versin Beklemek daha zor