Ebru411 İdrar rengi koyuysa kız açıksa erkek benim kızımda koyu oğlumda açık şimdi hamileyim yine koyu sizce dogrumu Sizlerin denediği yöntemler var mı?
Meltemanneolsun Ebru411 idrar rengin su yeterli içtiysen açık yetersiz su alımı varsa koyu olur suyu arttır . Yağlı gibiyse de şekerin yüksektir cinsiyetle alakası yok bence
Cerenbezik R_busra49 ben günde 4 litre den fazla su içiyorum. Her defasında koyu renk oluyor 30 haftalık hamileyim kızımız gelecek inşallah. Doğru olabilir gibi geliyor bana 😄
Lemancnr1 İçtiğimiz su oranına göre değişiklik gösteriyor zaten idrar rengi belki doğruda olabilir bilemeyeceğim, benimde açık renkti erkek bebiş bekliyorum 🙂
reyhan03K Bence kıza hamile olanlar ve erkeğe hamile olanlar idrar rengine baksın teyit etsinler 😃😃belki de doğruluk payı var hurafe olsada bakmak lazim
ravzae Ebru411 benim oğlumda açıktı kızında koyuydu şimdi yine açık su aşırı tüketmeyişime rağmen ama kız diyor doktorlar 😁
Sevgii16 Ebru411 benimde iderar rengi hep çok açık ve parlaktı erkek bebek bekliyorum bence de alakası olabilir. Ablamın bebegı kız hep mat koyu gibiymiş idrarı.
R_busra49 Sevgii16 benimde hep açık su içmedigim zamnaalr hafif koyu oluyor ama genelde açık kız bekliyorumm
1Kubra_ Ebru411 bacım ben hiç su icmiyorum turuncu çıkıyor artk idrar susuzluktan içsem ama açık renk olacak alakası yok bence