Visneli1so-s Kxılar çok acil yardımcı olurmusunjz ciddi birşey olup olmadığını bilmiyorum kalça çıkması die birşey var mı acaba ? Dün geceden beri belimin alt boşluğu sadece sağ tarafı tutuldu kalçama dopru sağ kalçam çok şiddetli ağrıyor yani yan dönemiyorum eğilemiyorum ağrı oluyor hamileyim de açıkçası korkuyorum
Sjsjgshsjsjsj Visneli1so-s Magnezyum kullan canım, bende de oldu 1 ay kadar çektim. Hala da geçmiş değil ama rahatladı. Doktorum normal dedi adım atamıyordum . Yine doktoruna danış tabii, ben sıcak su torbası koyuyordum ve masaj yapabilirsin 🥰
Sevinc44 Visneli1so-s ben dün de yazmıştım bir başlıkta. Büyük ihtimalle siyatik agrisi yasiyorsunuz, 22. haftamda bende de oldu. Aynı bahsettiğiniz gibi fıtık gibi çok siddetli bi agriydi. Bol bol dinlenin bacaklarinizi yukarda tutun, uzatin hep. Ve en kısa zamanda doktor kontrolünde magnezyuma başlayın.
Visneli1so-s Sjsjgshsjsjsj ya dün akşam düğüne gidip gelfim öyle oldum topuklu mu zorladı yoksa o kadar merdiven mi bilmiyorum şuana kadar böyle birşey yoktu bacak araıs deil şiddetli bi tutulma ve saki çatlamış gibi çıkmış gibi eve geldim bi sıkıntı yoktu sonradan hafif eğilince mahvoldum ve geçmiyor
R_busra49 Visneli1so-s topuklu ayakkabı olabilir ama üşütme de olabilir o kısma soğuk vurduysa sıcak tutun sıcak giyinin inşallah geçer
Emneyldzlarr_50 Ay bende de oluyor o özellikle sırt üstü yattığım da kalçamdan ayağıma vuruyor magnezyum eksiği mi Acaba
Visneli1so-s Emneyldzlarr_50 işte benimki kalçadan bacağa vurunca doktor magnezyum eksikliği olabilir günde bir soda iç demişti ama bu sefer farklı sağ kalçam ve bel çukurum bildiğin çıkmış gibi ağrıyor
Cihanella Bende 3 aylık Hamileyim. Sağ kalçamda sürekli ağrı var. İş ortamımda anne olan arkadaşlarımın çoğu bu süreci yaşamışlar. Ondan endişe edilecek birşey değildir 🙏🏻💕 su sebiline hafif meyillenince bil bi tutukluk oluyor, yada wcye oturup kalkarken 🥹🤰🏻
Meltemanneolsun Yorulmussundur ondan olmuştur dinlenmen gerek önce ben de çok ayakta durduğunda oluyor kitleniyorum resmen adım atamıyorum. Dinlenince geçiyor. Vücuda ağırlık biniyor artık önceki gibi olmadığı için yoruyor
TuSii Kizlar ben de 15+4 um kalcam inanilmaz agriyo bacagima vuruyo bicak saplanir gibi adim atarken ve egilip dogrulurken kitleniyo resmen yuruyus yaptigimda daha cok artiyo dr magnezyum yazdi iciyorum ama hic bir ise yaramadi daha simdiden boyleyse sonlara dogru ne olcak cok korkuyorum🥺