Haticecinar Kizlar uyguna netten siparis veren varmi ?varsa nasil geldi hepsiburada.comda var mesela ve fiyatida uygun geldi bana.
Mrvkoz Haticecinar sevi bebe nin küvet setini aldım ben şeffaf desenli olanını istersen internetten ona bakabilirsin
Tugba92 Haticecinar benim de o kaldı eksiğim ama çok pahalılar ya nerden nasıl alacağımı bilemedim A101 e gelir diye bekledim ama gelmiyor bir türlü
Sedakolcu Ben ben sevi bebeden aldım komple set ayakları da içinde bir gece takip ediyordum 20 tl düşmüş tü hemen aldım bende 😊
Reykzy Ayaklı küvet kova ve maşrapa aldım tutumlu anne diye bir siteden genelde ikinci el ürünler satılıyor ama benim aldıgım hiç kullanılmamıştı ertesi gün geldi umarım memnun kalırız :)
enfla Haticecinar bılmem ılk defa alıryoruz ya butun herseyı var ıcınde plastıgı cok ıyımıs aldık bugun netten bızde bıde bebek bakım setı aldık tırnak makası fılan
Myhoney Haticecinar takım olarak marketlerede gelmişti,kaç haftalıksın bekle bakalım belki yine gelir.ama marketlerdede 60 70 e geliordu