Öncelikle daha üç saatte toplamda yaptığım 2 testi size atıyorum ve hikayeme geçiyorum
Bir kız annesiyim 2 yaşında bir dış gebelik geçmişim var bir sene önce pcos var gebe kalmama engel olucak kadar dış gebelikten sonra 2 ay tek korunduk çünkü zor çocuk sahibi oluyorduk ama ben gebe kalmadım bu sürece daha öncede kızıma hamile kalmadan önce doktorum glifor başlatmıştı ve 2. Ayımda kızıma gebe kalmıştım bu sefer ben kendi kafama göre kullanmaya başladım inüsilin direncim olduğu için siz yapmayın doktor kontrolünde kullanın tavsiyemdir birinci ayda direk günümde adet oldum 28.günde bu ay 2 gün geciktim ümidim yoktu hiç zor gebe kaldığım için ama glifor sayesinde hamileyim tekrardan sanırım daha kan vermedim inşallah yarın uygun bir saatte kan vericem bu cuma mübarek günde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin tedavi gören benek hasreti çeken herkesin rabbim ağzını tatlandırsın yorumlarınızı sorularını bekliyorum konuşalım paylaşalım acıyı tatlıyı ❤️