Deryakaya1802 riceandrama evet kesinlikle etkiliyo ben hiç birşey kullanmıyorum krem yağ hissiyatını sevmediğim için ama bol su zaten vücudu nemli tutuyo 😍
riceandrama bhtrolcay annemin 3 çocukta da çatlağı olmayınca bende de olmaz zannediyordum bu zamana kadar iyi gelmişim 😅
bhtrolcay riceandrama 😂😂😂 anneden geliyormuş diyorlar da benimde annem bana hamileyken çok çatlamış hatta sen bana çekmemişsin diyo 🤣🤣
Arzu45 riceandrama dogumdan sonra ancak beyazlar🫠.birde doğum sonra kremi kullanmayı da ihmal etmeyin🥲
Kubrr_ riceandrama bende hiç çatlak oluşmadı 17 haftalık olduk krem filanda sürmüyorum acaba yinede sürmeli miyim ileride olur diye
Parinas Kubrr_ 17 haftalık çatlamaz ki zaten daha çok küçük. Mutlaka başlayın sürmeye. Asıl çatlaktar 30dan sonra başlıyor o zamana kadar iyice nemlenmiş olmalı cilt
Dileminiz riceandrama Ben 32 haftadan sonra çatlamaya başladım şuan 34 oldum alt karnımda çatlak var 🥹🥹
riceandrama Basakcim 12 kilo kadar sanıyorum 33+6dayım ama son dönemlerde hareket etmem yasaklandığı için daha fazla almış olabilirim
Ayknt İlk hamileliğimde düzenli yağlar ve kremler kullandım ama göbek, basen, baldırlarım hep çatlatı. Şimdi 2. Gebelik nemlendirici kullanıyorum sadece aynı yerlerdeki çatlaklar belli ama yenileri de oluşacak gibi kızarmalar başlamışş malesef.
Esma006 riceandrama 15?haftada başladı yağları sürmeyi unuttum aklıma geldikçe sürdüm malesef olmadı önlem almadi sezeryanda kesilen yer ve kenarrda var 🥹
Meltemanneolsun Ben o kadar çok yaglandim ki pehlivana gibi dolaştım o derece. Zeytinyağı vazelin kantaron bebe yağı badem yağı hindistan cevizi yağı bio oil lilerac nemlendiriciler kremler üst üste sürdüm gece uykumdan uyanıp yarı baygin yağ sürdüm çok kasiniyordum ama catladim 15. Haftada başladı. Catladim rahatladım kasıntim geçti 😊 olacağı varsa oluyor ne yaparsan yap
Meltemanneolsun riceandrama daha önce vücudun hiç o kiloya cikmamissa, esnek değilse, aniden çok kilo aldıysan oluyor maalesef ki😔 doğumdan sonra lazer falan bı tık duzeltiyor sadece yoksa ömür boyu bizimle kalacak olan bebiş hatiralari
Basakcim riceandrama ani kilo alımlarında da oluyor o yüzden sordum benim de gebelik harici popomda çatlakta olmuştu 🥲
Ebru_ebru riceandrama İnşallah 37 haftalıpız bakalım genetik ise yandım anneme sordum onun son haftalarda artıyormuş maalesef 🤦🏼♀️