Merve3535 Hastaneden geliyorum 5 haftaya yeni girmişim doktor ultrason da görünmeye bilir cok kucuk ddi gene bakti gorundu ama kalp atışı icin erken haftaya tekrar gel ddi normalmidir
Deletedmom56 Merve3535 sekiz dokuz haftaya kadar kalp atışı duyulamayabiliyor canım ama görülebiliyor.
Askkokuluyavrum Merve3535 normal ccanim ben 6+3de duydum oda vajinal ultrason ile duyuldu çok şükür Yaradana sana da o şahane sesi duymak nasip olsun insaallah hic sıkma canını 8. Haftada duyan bile var Dua et bol bol
Merve3535 TugbaO7 ay cok sevindim suan sagolun 🙈 korkuyorum bos kese falan olur diye etrafimda kimyasal gebelik ve dis gebelik yasayan oldu etkilendm
Buket48 Normal tabi kuzum :) daha ufacik :) 7 8 haftalikken duyulur ama 6nci haftada duyanlar bile var. Icini temiz tut. Hayirlisi olsun insallah :)
dilanAkcnrk Ama benimdikde 5+7 günlük dün gitim doktor dedi 21 gel cocuk kendini toparlar o zaman bakarız dedi bir sürü kan aldılar kalp atışından hiç sözetmedi ne zaman baslar felan diye
Mervecan34 Kızlar size tavsiyem idrara çok sıkışık gidin ben sıkışıp gittim 5+6 gördüm kalp atışını çok şükür