Semiha_k Merhaba anneler, 36.haftada bebeklerinizin kilosu ve boyu neydi ve kaç kilo doğdular acaba 😍
ecrinkusum Semiha_k ben 35+4 de gittiğimde 2861 gram dedi boyunu söylemedi 🙈 şuan 36+1 olduk bilmiyorum ne kadar oldu😂😂
Tugcemmmm 37.hafta da 3500 kilo 52 cm demişti iri bebek dedi pazartesi doğumum var bakalım gerçek mi ☺️
Semiha_k Tugcemmmm maşallah kaç haftalık doğum yapacaksınız 🙂 Bana da 36+2 de 2950 Gr 49 cm dedi inşallah kilosu iyi doğar
U-M_mom Semiha_k 21 haftalığız şeker tansiyon kanımda pıhtılaşma var riskli olduğu için bekletmem dedi
Btlyldrm54 Bende 36+1 oldumm en son 34+4 te gittim bebeğin kafası çok aşağıda dedi iki hafta sabret dedi 46 cm 2380 gramdı bugün şiddetli ağrım oldu yarın aç ve hazırlıklı eşylarınla gel dedi alır mı sizce beni kızlarr
rosatue Btlyldrm54 ikinci sezaryen sanırım. Alırlar. Ben de aynı durumdayım en azından 36-37 olsun diye kaçmaya çalışıyorum 😅 sağlıkla gelsin bebeklerimiz.
Beri-4835 Semiha_k 36+3 te 2950 dedi Anne karnında cenin pozisyonunda boyunu bilemeyiz dedi🙄 (ilk gebeliğimde de aynı doktora geliyordum ve söylüyordu şaka gibi ) salı hayırlısıyla doğumum var bakalım.