Cimcime30 Kızlar esımın sperm Testı atmıştım zaten bu degerlerle hamıle kalma şansım var mı varıkosel çıktı yarın amelıyata giriyoruz ınsallah
Aleffb Cimcime30 eşim yıllar önce varikosel ameliyatı oldu 2.kez hamileyim Asla umutsuz olma doktorun dediklerini takip edersen normalde şansın olabilir . Allah niyeti dileği olan kim varsa kabul eylesin 🫶🏼
Burcg Cimcime30 arkadaşımın eşinde de varikosel vardı ameliyat olmuştu evlendikten sonra ,sonrasında hamile kaldı hemen şimdi çocukları var 3 yaşında 🙏🏻İnşallah sizin de dilediğinizce olur bebeğiniz kolaylıkla 🙏🏻
Yeniannneee Cimcime30 benim eşimin de değerleri düşüktü ameliyat oldu ilk aylar değerleri düzeldi gibi sonra tekrar eskiye döndü normal yolla hamile kalmanın mümkün olmadığını söyledi doktorlar tüp Bebek önerdiler şimdi tüp bebekle hamileyim 31. Haftadayim
Yeniannneee Cimcime30 ama herkesin aynı olucak diye bişey yok umarım düzelir en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz
Yeniannneee Cimcime30 benden yana bı sıkıntı yoktu ama her gittiğimiz doktor bize aynı şeyi söyledi sperm sayısı düşüktü birde ileri hareketlilik düşüktü
Cimcime30 Aleffb amin cnm amin evet bizde evlat sahıbı olmak ıstedıgımıznıcın amelıyatı kabul ettık ozeldekıler aşılama falan dedıker ıstemedım