seda_ay Burcu__0506 4+3 üm bende yarın doktor kontrolüm var şuanlik mide bulantılarım bel agrım ve kasik ağrım var
Sevinc44 Ecmsyl sadece kan almıyor değil genel olarak hasta bile kabul etmiyorlar. Zorla kabul ettirdik resmen bi tanesine, 5. haftamda öğrenmiştim, 8+4te ilk randevuma gitmiştim. Tabi gidene kadar yasadigim streste ömrümden ömür gitti 🤦🏻♀️
Ecmsyl Sevinc44 bundan önceki gebeliklerimdede aynı sorunu yaşadım gercekten cok zor kabul edıyorlar stres ustune stress
seda_ay G12s_18 aslında beklemek daha iyide benim sıkıntılı olduğu için gitmek istedim ben yaptım iki günde bir iki kat artti
Gizmmis meryys ben ilk doğumumu da Ortadoğu hastanesinde gerçekleştirmiştim yine oraya gideceğim bebiş gözüksün ordan paket almayı düşünüyorum ☺️
Gizmmis meryys yenidoğan yoğunbakım olmasına ve doktorlarına hemşirelerine çok dikkat ediyorum ilk gebeliğimde erken doğum olduğu için oğlum 20 gün yattı çok ilgililerdi o yüzden yine tercihim orası ☺️ siz nereye gidiyorsunuz
Burcu__0506 Gizmmis yengemde gata da doğum yapmıştı ama ortadoğu ya sevk vermişlerdi yeğenım kuvezde orda kaldı
meryys Gizmmis Ben memoriala gebelik planlarken gitmiştim yine dünde ordaki doktoruma gittim ama, istemeyerek değiştirmek zorunda kalıyorum, doğum paketli sigortam vardı memorialda geçerli değilmiş şimdi yeni doktor hastane bakıyorum 🥹
Gizmmis Ay o tarafta hiç hastane bilmiyorum 😶 ama kardeşim o tarafta oturuyor ordan Yenimahalle ye benim doğum yaptığım hastaneye geldiler gelinimiz için ☺️ meryys