Burcu__0506 Kızlar biz bugün Mercimeğimle 5.Haftamıza girdik Çok Şükür Allahıma şuan herşey yolunda gidiyor , Sizde durumlar nasıl bulantılar ağrılar varmı , Daha önce Geçen sene kurtaj olmuştm o yüzden Biraz korkularım endişelerim var 🥹
Ecmsyl Burcu__0506 4+6 uygulamaya göre bemimde henüz doktor kontrolumuzu olamadık inşallah yolundadır herşey . Salı günü kan testim 52 cıktı bıdahada yapılmadı inşallah yolundadır🤲🏻
Ftmadegrmenci Burcu__0506 5+1 henüz muane olmadım daha öncesinde iki bebeğimde karnımda öldü 16 haftada bende çok korkuyorum sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Cicekbahcesi12 Burcu__0506 yaa bende bugun 5+1 im 🥹 dün gittim hastaneye ama keseyi goremedik zaten suan gorunmesini beklemiyorum ama deneyelim dedi doktorum bekledigi gibi de oldu goremedik 😔 pazartesi yada salı gel bakalim dedi ama ben garanti olsun diye carsamba yada persembe gitmeyi dusunuyorum insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz 🤲
Minik_mucizemm Burcu__0506 Bizimde son 50 günümüz kaldı.🥳🤩 Sizin postunuzu görünce öğrendiğim zaman aklıma geldi günler su misali geçiyor anın tadını yaşayın inşallah sağlıkla, hayırlısı ile kucağınıza alırsınız🤲🏻
Koala_ Ecmsyl değerinizin yükselip yükselmedigine baktirmalisiniz. Yarın tekrar kan vermenixi tavsiye ederim 🫶🏻
Gizmmis Ecmsyl biz de bugün 4+6 yız cuma günü 12 Salı günü de 90 Çıktı betamız doktor birdaha gerek görmedi 26 Nisan da gel keseyi görelim dedi ☺️ Allahın izniyle güzel sonuçlar alırız ☺️
Ecmsyl Koala_ almanyada yapılmıyor malesef😞 bende gebelık testlerı ıle takıp edıyorum ayrıca hafta gosteren dıjıtal testler var onu yapıyorum. Gereksız gelıyor bunlara. Kackere dedım yok dedı . Gelecek hafta umarım bır randevu bulursam bakıcam artık umarım yolundadır herşey 🤲🏻
123bebek-21 Ecmsyl sizde mi almanyadasınız bende hamileyim dün gittim doktora ne kadarlık dedim 5 6 haftalık gibi dedi kan değerimi hiç söylemedi ama herşey yolunda dedi çok şükür Mayıs 6 tekrar termin oluşturdu
Sevinc44 Ecmsyl sadece kan almıyor değil genel olarak hasta bile kabul etmiyorlar. Zorla kabul ettirdik resmen bi tanesine, 5. haftamda öğrenmiştim, 8+4te ilk randevuma gitmiştim. Tabi gidene kadar yasadigim streste ömrümden ömür gitti 🤦🏻♀️
Ecmsyl Burcu__0506 clear blue markasının dijital testleri var ınternete yazın almanyada çok yaygın ben testı yaptıgımda 1-2 haftalıktı cumartesı yada pazar tekrar edıcem artış takıbı ıcın salı kan verdım çünkü . Ama normal testlerle gunden gune koyulasmaya başlıyor. Malesef almanyada böyle kan testı hıc yapmayanlar bıle var 😌
Ecmsyl Gizmmis öylemii aynıyız o zaman 14 ünde öğrendim bende adetime 4 gün kala demekki cok erken ogrendik❤️ hayırlı olsun sızınde saglıkla gelsınler ınsallah🤲🏻
Aybklc Gizmmis benimde 33 beta ile öğrendik. Özel hastaneye gidiyordum kan değerlerime bakarak dış gebelik dedi kürtaj yapıcaktı neredeyse başka doktora gittim hemen adam rahimde keseyi gördü nasıl böyle bir şey diyebilir hiç bakmadan dedi. Şu an yaklaşık 5 haftalık dedi haftaya kalp atışı için gel dedi inşallah haftaya cuma gidicem sağlıkla alalım kucağımıza ❤️
Gizmmis Ecmsyl bende 4 gün kala öğrendim ☺️ evet ya çok erken öğrendik benim belirtim çok fazlaydı ama 😶
Ecmsyl Gizmmis şimdide zaman geçmiyor dimi🤣🤣 salı gününe kadar mecbur bekleyecegım. Burada tatil Sonrasında artık doktor bulup ılk fırsatta kontrol🥹
Gizmmis Ecmsyl Evet hemde hiç geçmiyor valla ben bian önce cinsiyet safhasına geçmek istiyorum 😂tekrar kan almazlarsa hiç gitme zaten kese gözükmüyo daha minnak oldukları için ☺️
Ecmsyl Gizmmis evet ya genelde doktorlar onu bıldıgı için haftasına gore cagırıyor😬 yani bekleyeceğiz mecbur sağlıklı olsunlarda olsun bekleriz
Kubradmurat Burcu__0506 inşallah görürsün canim bende o gün gideceğim son adet tarihimi tam hatirlamiyorum inşallah bende keseyi görürüm
Burcu__0506 Minik_mucizemm ayy ne güzel ya sağlıcakla gelsin minik inşallah, darısı bize o günleri görmeyi nasip etsin 🥰